Étkezés útán kb egy másfél órával utána megmérték a vércukorszintemet és 114 volt, az sok?
Figyelt kérdés
Megakartam méretni a már egy ideje a vércukorszintemet és most sora került, de előtte egy másfél órával ettem igaz nem sokat, de mégis csak ettem. Ez a szám magas?2012. ápr. 22. 18:32
1/10 anonim válasza:
30-nál hiperglikémiás kómába kellett volna esned. hogy élsz még??????
3/10 anonim válasza:
ha jól tudom a normális vércukorszint az 6 körül mozog. Nem vagyok orvos de szerintem ez para ..
4/10 anonim válasza:
Biztos elnézték, vagy elszámolták, vagy nem is azt mérték.
5/10 anonim válasza:
mmol/l vagy mg/dl nem mindegy ám...
6/10 anonim válasza:
Étkezés után egy-másfél órával 7-8-nak szabadna lenni a vércukornak, attól függően, mit és mennyit ettél. A nyolc feletti már emelkedett cukorra utal.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ellenőrizd le mégegyszer. A leirt érték a magyarországon használt értékhez képest lehetetlen.
Étkezés előtt a normál vércukor szint 5 körül van. Étkezés után 1,5 órával ennél 1,5-2-vel magasabb a normális.
Ha elnéztétek az értéket, és az 11,4 akkor az mindenképpen magas.
8/10 anonim válasza:
Azért ilyen magas, mert nem tudsz helyesen írni.
9/10 A kérdező kommentje:
mg/dl a mértékegység tudtomal, igaz kifelejtettem és nagyon sajnálom romániaban élek
2012. ápr. 22. 19:53
10/10 anonim válasza:
Igy viszont nagyon jó az érték. El kell osztani 18-cal, igy jön ki az általunk használt érték. Ez kb. 5,4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!