Mi történik ilyenkor? Ha az Ántsz-hez kell majd küldeni?
Figyelt kérdés
Igazából már több mint egy hete megy a hasam, nem egész nap de többször egy nap. Kaptam antibiotikumot és normaflórt, de azt mondta a háziorvos ha nem múlik el péntekig akkor mintát kell küldeni az Ántsz-nek.
Olyankor mi történik, megmondják van e baja, és be kell menni vagy mi?
A gond az hogy immodiumot vettem be 7végén és mondta az orvos hogy az többet árt mint használ,és 2 napig megbénítja a beleket de utána rosszabb lesz.
ma veszem be az utolsó antibiotikumot és félek hogy nem múlik el:S..
Volt hasonló elményetek?
2012. ápr. 18. 12:09
1/2 anonim válasza:
Nekem volt és kellet is beküldenem az ÁNTSZ-hez székletmintát. A doki meghagyta nekik, hogy milyen baktériumra végezzenek el tenyésztést, ők meg kitenyésztették aztán az eredményt megküldték a dokinak. Kb ennyi volt. Csak hasmenésed van? Más tünet nincs? Nem lehet, hogy csak a stressztől megy a hasad? Esetleg ételallergia, amiről még nem tudsz? Én a helyedbe figyelném,hogy esetleg bizonyos ételek hatására jön-e ki.
2/2 A kérdező kommentje:
a stressztől max aznap megy a hasam. Más tünetem nincs csak ez..de másfél hete. Viszont ma már kezdett nomalizálódni a székletem, remélem helyre jött.Remélem nem kell küldenem semmit:)
2012. ápr. 19. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!