Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fájdalmas a vérvétel? 15/L...

Fájdalmas a vérvétel? 15/L Már nagyon régen voltam vérvételen kb 7 éves koromban, fájni fog vagy? Vagy csak én félek ennyire tőle vagy mindenki szok? Odanézzek vagy ne?

Figyelt kérdés
köszönöm előre is a válszokat:)
2012. ápr. 17. 09:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Off:

5 deci ??? Az szép :D Furcsa lenne, ha lecsapolnák több, mint a fele véredet :D 5 liter vérünk van, az a 2-3 deci meg sem kottyan a szervezetnek. Persze, aki nembírja, annak sok.

Hát már ezért megérte feljönni :D

2012. ápr. 17. 15:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Mátéka inkább az iskolapadot koptasd még, ne a billentyűzetet ilyen baromságok írogatása helyett.
2012. ápr. 17. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Jólvan, ne szedjétek szét már na. :D (11 éves...néha 12 pár kérdésnél, biztos ezt sem tudja:D) Még csak most tanulja a mértékegységeket.
2012. ápr. 17. 16:50
 14/19 anonim válasza:
Hát én kérek elnézést nem voltam magamnál. Úristen miket írok xD. LITER NEM DECI. Értsétek jól :D. Azt se tudom hol járt a fejem. :D
2012. ápr. 17. 18:23
 15/19 anonim válasza:
Előző: egyetlen 1 kérdésemnél sem írtam hogy 11 vagy 12 éves lennék. Ha szétnéznél a telefonok témakörben régebbi kérdéseknél és a kamaszok témakörben régebbi kérdéseknél láthatod hogy 13/F. Azóta február 1-jén lettem 14. Suliba meg 4-es 5-ös vagyok. 4-es az tesi, rajz, technika, meg földrajz. A többi mind 5-ös. Mintha te sose vétettél volna semmilyen hibát. Talán sose számoltál valamit rosszul vagy írtál valamit félre? Nem kell már egyből a korommal jönni (ráadásul úgy hogy félreírod és valószínűleg 1 kommentemet se láthatod mert most írok először ebbe a témakörbe)
2012. ápr. 17. 18:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Jólvan már öcsipók :D Nem kell itt véééresen komolyan venni :DDD
2012. ápr. 17. 18:32
 17/19 anonim válasza:
Én is nagyon félős, ezért mindig megkérdeztem a nővért, hogy tudja-e a dolgát , és nem fogja e félre szúrni. Egyáltalán nem fáj. Nyugodj meg.:) Kellemesebb mint bármelyik oltás.
2012. ápr. 17. 22:35
 18/19 anonim válasza:
* vagyok
2012. ápr. 17. 22:35
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) nem is volt annyira rossz:)
2012. ápr. 19. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!