Mit tegyek arcvörösség ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Nekem az a problémám, hogy 1 éve minden lehetetlen helyzetben elvörösödök pl. ha a tanár felszólít és néz mindenki v felelek, odajönnek fiuk beszélgetni stb. de suliba mindenhogy előjön ha nem is csinálok semmit csak ülök. :(de találtam 4 krémet -Bioderma sensibio Forte -Bioderma sensibio Maszk -bioderma sensibio AR krém -Photoderma AR És mivel nemtudom hogy melyik lenne jó, az lenne a kérésem, hogyha próbáltátok valamelyiket vagy van véleményetek róluk osszátok meg velem léégyszíí mert ez megkeseríti az életem. :( (2012. ápr. 9. 15:46
1/5 anonim válasza:
Lenne egy kérdésem alap esetben is piros az arcod?És ez fokozódik vagy normál esetben teljesen fehér?
2/5 A kérdező kommentje:
Normál esetben is,de annyi szerintem kell,ha mindig ennyire lennék csak piros meg se szólalnék.Igazábol sose voltam az a fal fehér típus. :) Max Factor alapozót használok,akkor szép rózsaszín az arcom de bemegyek suliba és 2óra múlva,akár milyen nyugodtnak érzem magam tiszta vörös vagyok és ráadásul ég is..
Volt már nem egyszer,hogy megszóltak ez miatt,de nem tehetek róla. :(
2012. ápr. 9. 20:25
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám.A lényeg az hogy szteroidos kenőcsöt véletlenül se kenj az arcodra mert csak ideig óráig segít majd tönkreteszi az arcodat.Vannak idióta bőrgyógyászok akik ilyet ajánlanak.Másik nem ártana egy komolyabb allergia vizsgálat én is voltam szinte mindenre allergiás vagyok.A végső megoldás súlyos esetben amilyen az enyém az egy speciális lézeres kezelés. Én Budára járok évente 1 szer.Sajnos elég drága de az eredmény látványos De nekem időnként el kell mennem mert másként nem bírom.Van akinek egy kezelés is évekre megoldhatja a problémát.Ha érdekel szólj írok a kezelésről részletesen És egyébként hány éves vagy?
4/5 A kérdező kommentje:
Értem.:) írtam privit. :D
Hát én akárhány bőrgyógyásznál voltam annyiféle kenőcsöt kaptam.(Mindegyiktől lett valami bajom:/)
Az orvosom is az allergia tesztet ajánlotta.Oda jövőhéten kell mennem.Meg azzal próbált nyugtatni,hogy lehet kinövőm de ő is ilyen volt és van,hogy még most is elő jön neki 42 évesen...
2012. ápr. 10. 12:48
5/5 anonim válasza:
Szorongás, sajnos középiskolában jött elő nekem is, 22 éve még nem volt fejlett a psyhiátria ennyire. Látom régi kérdés, ha gondolod írj privátban, ne menjen tönkre az életed, mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!