Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Budapest XVI. kerületben hol...

Budapest XVI. kerületben hol van a bőrgyógyászat és milyenek az orvosok?

Figyelt kérdés
Utóbbit csak azért kérdezem, mert már sok helyen megfordultam és voltak olyan bőrdokik, akik "leprásként kezeltek". Pedig csak pikkelysömöröm van!!! Szóval voltak negatív tapasztalataim az orvosok részéről is. HELP!!!
2009. jún. 16. 20:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak koleganője épp most ajánlott neki egy nagyon jó bőrgyógyászt, aki az Erzsébet-parkban praktizál. Én nem tudom ki az (egyenlőre),csak ennyi infot mondott róla anyu, de mivel eddig senki más nem válaszolt, gondoltam hátha ez is segít valamit a kutatásban. Ha ott vagy ismerős a környéken akkor biztos el tudsz indulni ezen a nyomon.
2009. jún. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!