Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyibe kerül egy pszichológus?

Mennyibe kerül egy pszichológus?

Figyelt kérdés
és hogy működik az egész? alkalmanként kell fizetni?
2009. jún. 16. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
amikor én jártam, alkalmanként kellett fizetni,kéthetente voltam 1órát..3500 Ft-ért..elég drága mulatság volt...
2009. jún. 16. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ez tényleg elég drága. és ez hogyan zajlik? beszélget veled a Dr és tanácsot ad?
2009. jún. 16. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
igen. kérdéseket tesz fel(először általánosan),aztán koncentráltan a te problémádra..(nekem pl.evészavarom volt).volt relaxációs gyakorlatom és házi feladatom is...de ez attől függ mi a problémád,kihez mész stb...1.voltam
2009. jún. 16. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem tanulányi eredményeim és magatartási problémáim miatt kell pszihológushoz járnom de szerintem nem ér semmit....tök felesleges....én úgy vagyok ezzel hogy az én problémáimat ne más akarja megoldani....vagy rendezem családon belül vagy megoldom magam!
2009. jún. 16. 13:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem alapvetően az a problémám,hogy kicsit "agresszivabb" vagyok. ezt ne úgy értsd,hogy verekszem,hanem a beszédi stilusom, viselkedésem és nem túl jó a probléma megoldó képességem sem.emiatt, elveszithetek valakit,aki fontos számomra. Úgy gondoltam egy pszichológus ebben segitsgemre lehetne.
2009. jún. 16. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:

ha anyagilag megteheted,próbáld meg.veszíteni semmit nem veszítesz!hátha kiderül az agresszió oka..nekem segített a pszichológus,igaz más irányú problémáim voltak.(mint írtam evészavar,és magamba fordulós voltam,önállótlan..

de ma már csak néha akadnak gondjaim.sok érdekes dologra rávilágított a pszichológus.nem mondom h.100%osan az ő eredménye, hiszen ehhez én is kellettem.szóval szerintem próbáld meg!sok sikert!1.válaszoló

2009. jún. 16. 14:46
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2009. jún. 16. 15:02
 8/9 anonim válasza:
ha van a sulidban iskola pszichológus, az pl ingyen van
2010. márc. 23. 17:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen van, már voltam nála :)
2010. márc. 24. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!