Hogy lehet elkerülni a szőrtüszőgyulladást? Hogy szőrtelenítsek másképp?
Epilálni kell a lábam sajnos, mert nagyon vastag sötét fekete szőrös a lábam. Borotva nem jó, mert másnap 3x olyan erős lesz, kiszakítja a harisnyát stb.
Mit csináljak?
Szintén szenvedek a szőrtüszőgyulladástól. Csak azt tudom leírni, ami nekem bevált.
Epilálás előtti napon bőrradírozni kell, én a luffa szivacsot szeretem, mert utálom a szemcséket. :)
Majd ezt követően olajozni szoktam (kókuszolaj). Másnap epilálás előtt fertőtlenítem a kezelendő felületet. (kb. 0,5l vízhez 1 kanál ecetet adok és ezzel áttörlöm). Ha az epilálás kész, csak hintőporozz.24 óra elteltével lehet testápolót használni. Nekem bevált még a Himalája sószappan is, testápoló helyett. A sószappant egy ájszakán át egy pohár vízben áztatom, majd a vizet tonikos flakonba öntöm, és utána ezt a telített sóoldatot úgy használom, mitn egy tonikot.
Érdemes hetente 1 alkalommal bőrradírozni.
Remélem segítettem valamit...
Ja én bőrgyógyásznál is voltam, ha nem múlik, vagy nagyon makacs gyulladásaid vannak, érdemes megmutatni szintén dokinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!