10 napja fuveztem egy kicsit. Holnap vervetelre kuldtek mert beteg lettem es belso gyulladast keresnek, hogy megelozzek a nagyobb bajokat. Kimutathato lesz a fu? Ha igen lese szarjak ugy hallottam mert nem drogteszt de micsnalnak ha eszre veszik?
"nem fogják kimutatni"
??? FÉL ÉV után nem fogják kimutatni.De tíz nap...Barátom ha vizeletmintát adsz akkor azonnal kimutatják hogy fű van a réten XD
De nem gond.Ezért nem büntetnek meg,meg semmi.
Gyulladás:
A CRP-szint (C-reaktív protein) vérvétel útján, a vérszérumból mutatható ki, normál szintje esetén akut vagy krónikus gyulladás szinte kizárható.
Cannabis:
A THC - delta-9-tetrahidrokannabinol-, zsíroldékony vegyület amely lassan ürül ki a szervezetből, így habár mennyisége a fogyasztás után két három óra alatt a pszichoaktív hatás eléréséhez szükséges szint alá csökken az agyban [2], a fogyasztás rendszerességétől függően az utolsó fogyasztás után egy két naptól akár több hónapos időtartamig is kimutatható a vizeletből
itt kell aláhuzni hogy a vizeletböl
különben meg nem ugyanaz a teszt te te paradicsomlé,
de hogy a fű ellen is kampányoljak kicsit tudtad hogy a rendszeres fogyasztása nagyban megnöveli a hajlamot a skizzofréniára azok között akik rendszeresen füveznek kb minden tizedik emberke megbuggyan ezt valahogy ritkán lehet hallani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!