Mit csinál pontosan egy nőgyógyász?
Látom képben vagy..
1. Az egyetemen nincsen nőgyógyász szak. Először mindenki ált. orvosit végez, aztán lehet szakosodni.
2. Urológián igen is rengeteg nő van.
3. Látszik, hogy életedben nem láttál még nőgyógyászatot "belülről". Nekem volt hozzá szerencsém. A páciensek igen jelentős része roma. Hagy ne mondjam, hogy nem mindegyik fürdik rendszeresen. Gondolhatod, hogy alul milyen szaguk lehet. Aztán ugye a nőgyógyásznak a 60-90 éves vérző nénikét is meg kell ám vizsgálnia, nem csak a friss, hamvas kis tizenéveseket.
Most mondhatod, hogy "de magándokihoz úgy is a pénzesebbek mennek, azok biztos igényesebbek, tisztábbak is". Ja, csak éppenséggel amíg az embernek nincsen szakvizsgája (ami a 6 éves egyetem után még 5 év!!!!), addig baromira nem tud magánrendelőt nyitni, azaz szív szépen az állami kórházban. Az állami kórházban pedig bizony azok vannak, amiket fentebb leírtam.
Emellett ugye oké, hogy egészséges nőket is látnak az orvosok, de Mo-n nagyrészt akkor megy vki dokihoz, ha baja van. Nem áll e a vérzése (ugye szerinted is meglehetősen izgató egy vértől tocsogó punciban turkálni??), ilyenolyan fertőzése van, ami bűzös, habos, gennyes, zöldes folyással járhat. Megint csak kifejezetten meghozza az ember kedvét egy kis puncinyaláshoz, nem?
Aztán jönnek a herpeszek, HPV-s szemölcsök.
A napi 3-5 abortuszról már ne is beszéljünk, maga az orgazmus egy nőből kikaparni a gyerekét.
Hát ha vki azért a néhány fiatal, egészséges, tisztán tartott punciért megy orvosira, tanul 6 évet, majd szív a szakvizsgáig még 6-ot, annak csak gratulálni tudok!
Szerintem ilyen nincsen. De ha mégis, akkor bazzeg megérdemli, hogy normális p.nát is lásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!