Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csinál pontosan egy...

Mit csinál pontosan egy nőgyógyász?

Figyelt kérdés
És vannak női nőgyógyászok egyáltalán? Férfi vagyok és ez a két kérdés érdekelne, mert ha lenne barátnőm vagy feleségem, én nem engedném, hogy egy férfi (nőgyógyász) előtt levetkőzzön, az pedig matasson benne. Ujját feldugná neki, meg ilyesmi.
2012. márc. 13. 22:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A szűlés az más kérdés.
2012. márc. 13. 22:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy ép. Szerinted egy nő azért engedi meg az orvosnak, hogy beleturkáljon, mert annyira jó neki?

Hát lehet vannak ilyen perverzek, de azért nem ez az átlag.

Azért megy az ember orvoshoz, mert vagy meg akarja előzni a bajt, vagy kezeltetni szeretné, ha van vmi.

Én baromira nem élvezem a nőgyógyászati vizsgálatot, mert kellemetlen maga a szitu és a vizsgálat is, de elmegyek, mert nem akarok teszem azt méhnyakrákos vagy meddő lenni vmi fertőzés miatt.

Gyerekes vagy és kész.

2012. márc. 13. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:
Áruld már el kérlek, hogy ma hány évesen ilyen sötétek a tinik?
2012. márc. 13. 22:30
 14/24 anonim ***** válasza:

"és nekem meg esetleg szex közben nem engedné (vagy pettingelésnél), az elég furcsa lenne. Tehát egy nőgyógyász bármit tehet egy nőn (vizsgálatból), amit a nő párja nem tehet. (Persze pettingről beszélek).

"

Mégis ki a franc az, aki nem engedi a párjának, hogy a hüvelyébe nyúljon????

Nyilván egy 3 napos kapcsolatnál nem engedem meg, de esetleg orvoshoz elmegyek, ha vmi bajom van.

De nem értem ezzel mi a probléma.

2012. márc. 13. 22:31
 15/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek a férfi nőgyógyászok hány százaléka végez az egyetemen nőgyógyászati szakon, csak azért, mert érdekli a hivatása? Vagy hány százaléka megy csak nőgyógyásznak azért, mert a női test érdekli? Esetleg csak a látványa?
2012. márc. 13. 22:33
 16/24 A kérdező kommentje:
Egyébként a nők (nőgyógyászok)sokkal jobban értenek a női testhez, mint a férfiak. Én egy férfit sem engednék, hogy nőgyógyász legyen. Mondjuk én még nem tudok arról, hogy az urológián női orvos lenne.
2012. márc. 13. 22:36
 17/24 anonim ***** válasza:

Ez ugyanaz a kérdező, aki a hasonló kérdéseket felteszi :))) Nem bírsz magaddal? Ma sem volt kuki? :DDDDDDDDD

Már férfinek is kiadod magad? Beteg vagy. Nincs lejjebb anyám...

2012. márc. 13. 22:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

írod: "Egyébként a nők (nőgyógyászok)sokkal jobban értenek a női testhez, mint a férfiak."

az imént meg még azzal kezdted a kérdésed, hogy: "És vannak női nőgyógyászok egyáltalán?"

de qrvanagy szakértő lettél hirtelen, a betyár mindenit a világnak!

2012. márc. 13. 22:43
 19/24 A kérdező kommentje:
Előző: Nem tudom, miről beszélsz. Ez a kérdés engem már régóta foglalkoztatott.
2012. márc. 13. 22:43
 20/24 A kérdező kommentje:

írod: "Egyébként a nők (nőgyógyászok)sokkal jobban értenek a női testhez, mint a férfiak."

az imént meg még azzal kezdted a kérdésed, hogy: "És vannak női nőgyógyászok egyáltalán?"

de qrvanagy szakértő lettél hirtelen, a betyár mindenit a világnak!

Mert, időközben itt megtudtam ,hogy vannak női nőgyógyászok is.

2012. márc. 13. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!