Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy tudnék bejutni egy...

Hogy tudnék bejutni egy boncmesterhez megnézni, hogy milyen egy boncolás?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam rajta, hogy beiratkoznék egy boncmester tanfolyamra, de nem láttam még ilyet, úgyhogy addig nem is mertem bevállalni. Nem hiszem, hogy gondot jelentene, de kíváncsi vagyok. Segítsetek! Kinek van valami ismerősének az ismerősének a..... aki be tudna vinni. Lehetőleg Budapesten vagy a környékén.

23 F

2009. jún. 10. 15:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát majd körbeérdeklődöm.

Videókat néztem már rengeteget, de tudod az nem olyan, mint a helyszínen lenni. Sem látványban, sem a szagok tekintetében.

2009. jún. 10. 16:20
 12/14 A kérdező kommentje:

Na az a videó nagyon kemény volt. :D

Lehet, hogy körbeérdeklődök néhány patológián.

2009. jún. 10. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Még ezt a videót hátha nem láttad: [link] de sajnos tényleg nem olyan mint élőbe :)
2009. jún. 10. 16:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Komoly videó, már láttam régen, de nem emlékeztem rá, úgyhogy megnéztem megint... Sajna nem tudok angolul, úgyhogy a szöveg nekem lila köd.
2009. jún. 10. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!