Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy tudnék bejutni egy...

Hogy tudnék bejutni egy boncmesterhez megnézni, hogy milyen egy boncolás?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam rajta, hogy beiratkoznék egy boncmester tanfolyamra, de nem láttam még ilyet, úgyhogy addig nem is mertem bevállalni. Nem hiszem, hogy gondot jelentene, de kíváncsi vagyok. Segítsetek! Kinek van valami ismerősének az ismerősének a..... aki be tudna vinni. Lehetőleg Budapesten vagy a környékén.

23 F

2009. jún. 10. 15:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem is nagyon érdekel, és mivel egészségügyben tanulok ezért a tanárom el tudta intézni,hogy bejussak.Illetve ismeretséggel be tudsz talán jutni.Én pár hét múlva megyek,nagyon várom már :) Sok sikert!

16L

2009. jún. 10. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk a biosz fakosok mentek kérdzetem a tanárt,hogy én is mehetnék e de nem engedett,gondolom azthitte,hogy ott is olyan maki lennék és hülyülnék mint órán.Hát azért egy halott felett még én sem,tisztelem őket annyira(innen üzenem neki h nysXD)

Szóval vagy ismivel,vagy ilyen suliból

2009. jún. 10. 15:29
 3/14 A kérdező kommentje:

1. Nem tudod nekem is elintézni? :D

2. Kapja be a tanár...

Ez nagyon érdekes lehet, hát próbálkozom tovább.

2009. jún. 10. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Pesttől 300km-re lakom :D
2009. jún. 10. 15:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Hú az nem jó! :D Azért köszi. Esetleg még a Balaton körül érdekelne a dolog.
2009. jún. 10. 15:53
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
A barátnőm sógora kórboncnok, de ez is 180km Pesttől. Szerintem kérdezgess az ismerőseid körében valaki kórházas ismerőse csak van valakinek, vagy biosztanár is jó (középiskolai).
2009. jún. 10. 16:11
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
A neten van egy csomó videó tölts le egyet.
2009. jún. 10. 16:12
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

A netes nemugyanaz,azt át kell érezni,anyum am ápoónő,vagy már mondtam?XD és ő is volt boncoláson és nagyon vicces volt mert csak ő bírta,utána simán leült kajálni,mindneki más meg a wc-n volt hányniXD

Amikor a mi osztályunkból mentek mesélték mi volt,jujj hát,egyik bnőm mondta,hogy evett előtte és azthitte taccsolni fog,de csak büfizettXD,öhm am meséltek furi dolgokat,pl a kakás eset,meg ahoy a bőrt a koponyádon vágják hát lehet jobb h nem engedett be a tanárXD

2009. jún. 10. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:
2009. jún. 10. 16:19
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
mi középiskolában biologia óra keretében voltunk boncoláson, persze nem volt kötelező eljönni. Biztos hogy szerveznek néha scoportoknak olyat, hogy be lehessen menni (nálunk a komplett évfolyam illetve akiket ez a tanárnő tanított) elmehetett. Ja ez a Klinikáknál volt, menj oda és kérdezd meg.
2009. jún. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!