Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvos írhat fel Roaccutant...

Háziorvos írhat fel Roaccutant, vagy csak bőrgyógyász?

Figyelt kérdés
A háziorvosom már nagyjából mindent felírt, túl vagyok vagy 8 fajta krémen és kencén, ha nem többön, de semmi sem használt. Kérhetem őt, hogy írjon fel Roaccutant végre, vagy ezt csak bőrgyógyász teheti meg?
2009. jún. 7. 23:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én nagyon megfontolnám ezt a méreg beszedését. Pl. az alábbi cikk miatt...

Ezt annó Én is szedtem pár hónapig, de szerencsére jött a megvilágosodásom. SZÖRNYŰ!!! -->

"Egy ismerősöm a minap belehalt a Roaccutan mellékhatásaiba. Nem fogtok hallani róla a hírekben, mert a gyógyszergyár szerint ez nem bizonyítható. A lánynak komoly májproblémái mellett leállt a veséje. 22 éves volt..."

Szóljon érte, és a Roaccutan pattanástalanító gyógyszer ellen ez a régebbi cikk: [link]

2012. máj. 28. 23:42
 12/12 Csonkolj válasza:
Rajtam is csak a roaccutan segített, viszont a mellékhatásai miatt abbahagytam a szedését két hónap után. Nálam az orvosok rendszeres labor nélkül simán felírták a gyógyszert, ezért a vesém majdnem visszafordíthatatlanul károsodott. Akinek súlyos aknéja van, tényleg csak a roaccutan segít, de csak szuper orvossal szabad felíratni, aki lelkiismeretesen elvégzi 4 hetente a kötelező vérvizsgálatot
2015. júl. 18. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!