Hol lehet megkérdezni, hogy valakinek mennyi TB tartozása van?
Ha valakinek sokáig nem volt bejelentett munkahelye, s nem fizette a TB-t, hol lehet utánajárni, hogy pontosan mennyi összeggel tartozik?
Ha bemenne az OEP-hez megkérdezni, akkor biztos fel is szólítanák a fizetésre. Ezért kérdezem, hogy ezenkívül nem lehet valahogy megtudakolni?
Illetve, ha lenne bejelentett munkahelye, akkor vonnák tőle a lemaradást?
Köszönöm a válaszokat!
Most idén 1 hónapra 6390 forintot kell fizetni,tavalyi volt 5100, az az előtti év talán 4900 ft.
Nav-ot kell hívni vagy bemenni.
Köszi a válaszokat!Nem nekem lenne, ezért sem tudom pontosan, hogy mennyi a lemaradása az illetőnek. Illetve volt olyan munkahelye, hogy hol bejelentette a főnöke, hol nem.
Nem igazán értem a miértjét. Csak eléggé össze-vissza volt bejelentve, s kicsit nehézkes pontosan tudni a nem fizetett hónapokat.
Még az érintett sem tudja, hogy az egyik munkahelyén (maszek) mikor volt bejelentve, s mikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!