Zárt osztályi tünetek?
Engem pszichiáterhez utaltak az állandó fejfájásom miatt! :) Aztán pér héttel később olvastam neten egy tanácsot, ami alapján egyértelműen kiderült számomra, hogy baromira egyszerűen frontérzékenységről lehet szó, illetve a ciklusom bizonyos napjain is állandóan fáj a fejem, ilyen baromira egyszerű magyarázata van, de a dokinak ez eszébe sem jutott.
Tudok róla, hogy létezik olyan, hogy annyira erősen elhiszi valaki, hogy nagy a baj, beteg, hogy már testi jeleket is produkál. Valószínűleg nem a vesédre értette a doki, hanem az agyvérzéses tünetekre, mert azokra nem talált különösebb magyarázatot. Nekem is volt egy barátnőm, aki egyszerű menstruációs görcsökből kreált minden hónapban akkora "hisztit", hogy mentőt hívtak hozzá nem egyszer, mire rávilágítottak, hogy nem ilyen erősek a fájdalmai, valószínűleg csak lelkileg annyira belelovalja magát, hogy sokkal durvábbnak éli meg az egészet, mint amilyen az valójában. Végül igazuk is lett. :)
Szóval a doki baromira nyers stílusú amint látom, de lehet igaza abban, hogy ezeket a tüneteket márcsak valamiféle lelki dolog/beidegződés okozta. Keress másik orvost, vagy menj vissza ehhez, de a vesédet ne hagyd veszni, amiatt, mert egy doki ily volt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!