Hogyan juthatnék altatóhoz vény nélkül?
-Gyógynövényboltban.
-Langyos mézes tej, halk zene.
Az elalvásban segíthet a zene, ahogy már előttem írták.
A valeriana nekem is segített, még a kudzu-t is tudom javasolni (bár inkább a függőségek elleni tulajdonságait emelik ki).
Fontos még:
- legyen sötét, behútott függöny vagy direkt takarás a szemen
- ha nem érzed magad álmosnak, nagyon nehéz elaludni, akkor maradj fönn, az álmosság előbb-utóbb le kell hogy döntsön a lábadról
- az alvás legyen legalább 6 óra hosszú, ha ennyi idő nincs, max 45 perces kis pihenéseket tarts, 45 percél hosszabb alvásnál beindul a teljes alvásciklus, ami ha nem pörög végig ritka nyúzott leszel
- ha szeretsz sok folyadékot inni egyszere, akkor hagyj föl vele - sokan nem tudnak jól aludni, mert ki kell menni ük - a szervezet óránként kb fél liter vizet tud befogadni, a többi csak átszalad a szervezeten
Ez is segíthet, a van androidos telefonod:
mint feljebb írták, a valeriána/macskagyökér elég hatásos szer/eszköz elalvásra.
nervenpflege nevű fémdobozos kiszerelésként lehet kapni és azt hiszem a Béres is forgalmas hasonló nyugtató-altató vény nélküli készítményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!