Mitol van folyton lerakodas a torkaban?
A paromnal tavaly jelent meg az,hogy egy eros teli megfazas utan gondolom nem lett jol kikezelve,de azota folyamatosan,minden nap krakog mert erzi,hogy lerakodas(flegma) van a torkaban (ott a gege,legcso,orr nem tudom mik kozott(bocsi nem ertek hozza)Szoval folyamatosan krakog meg horog hogy az onnan szakadjon fel,es amikor kikopi altalaban sarga a szine de volt mar veres is,mondjuk az szerintem csak a megeroltetestol volt es felsertette.Orvoshoz nem nagyon van ideje elmenni,tobb dolog miatt is.Valaki jart mar igy?Milyen prktika segitene rajta?Tea,gyogyszer,inhalal valami?
Koszi elore is!!!
Dohányzik?
Nekem egy durvább megfázás után még hetekig jön fel kisebb-nagyobb slejm, mondjuk nem krákogok.
Súlyos esetben a köpet elemzéséből meg tudják állapítani mi van, a sárga köpet valamilyen gyulladást jelöl.
Praktikus lenne orvoshoz menni, aki hét-tíz évet töltött a betegségek tanulmányozásával, és lehet többet ért hozzá, mint a fórumozók.
Flegma mást jelent.
Pedig jobb lenne elmennie a dokihoz ha így elhúzódott neki (nekem is volt zavaró lerakódást a torkomon),ő majd ír köptetőt vagy valami antibiotikumot.
Nem hiszem hogy rontana rajta ha citromos/mézes teát iszik,vagy csak mézet 1-1 kanállal. Ha inhalál,akkor a patikából vegyetek valami párologtató cseppet (menta,eukaliptuszos...),azt tegyetek majd a vízbe forralás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!