Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitol van folyton lerakodas a...

Mitol van folyton lerakodas a torkaban?

Figyelt kérdés

A paromnal tavaly jelent meg az,hogy egy eros teli megfazas utan gondolom nem lett jol kikezelve,de azota folyamatosan,minden nap krakog mert erzi,hogy lerakodas(flegma) van a torkaban (ott a gege,legcso,orr nem tudom mik kozott(bocsi nem ertek hozza)Szoval folyamatosan krakog meg horog hogy az onnan szakadjon fel,es amikor kikopi altalaban sarga a szine de volt mar veres is,mondjuk az szerintem csak a megeroltetestol volt es felsertette.Orvoshoz nem nagyon van ideje elmenni,tobb dolog miatt is.Valaki jart mar igy?Milyen prktika segitene rajta?Tea,gyogyszer,inhalal valami?

Koszi elore is!!!

2012. febr. 15. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Dohányzik?

Nekem egy durvább megfázás után még hetekig jön fel kisebb-nagyobb slejm, mondjuk nem krákogok.

Súlyos esetben a köpet elemzéséből meg tudják állapítani mi van, a sárga köpet valamilyen gyulladást jelöl.

Praktikus lenne orvoshoz menni, aki hét-tíz évet töltött a betegségek tanulmányozásával, és lehet többet ért hozzá, mint a fórumozók.

2012. febr. 15. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:
ok,koszi szepen,amugy nem dohanyzik (soha nem is dohanyzott)
2012. febr. 15. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Flegma mást jelent.

Pedig jobb lenne elmennie a dokihoz ha így elhúzódott neki (nekem is volt zavaró lerakódást a torkomon),ő majd ír köptetőt vagy valami antibiotikumot.

Nem hiszem hogy rontana rajta ha citromos/mézes teát iszik,vagy csak mézet 1-1 kanállal. Ha inhalál,akkor a patikából vegyetek valami párologtató cseppet (menta,eukaliptuszos...),azt tegyetek majd a vízbe forralás után.

2012. febr. 15. 10:48
 4/4 Alee91 válasza:
Nem tudom ki hogy van vel de nekem a hagyma tea nagyon sok torok problémámon segitett már!
2012. márc. 5. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!