Mi a legerősebb hatóanyagú gyulladás csökkentő kenőcs?
Figyelt kérdés
Gitározás miatt fél éve lett egy ínhüvelygyulladásom, és azóta X mennyiségű gyakorlás után elkezd fájni... Tudtok javasolni olyan kenőcsöt aminek a hatóanyaga nagyon erős, mind1 hogy milyen lassan szívódik be, gondoltam hogy estére befáslizom, legalább nap közben nem zavar hogy nem érhetek hozzá semmihez. nagyon fontos lenne hogy minél előbb meggyógyuljon,a gyakorlás most a legfontosabb az életemben :)) köszi előre is a válaszokat :)2012. febr. 14. 13:34
1/2 anonim válasza:
A nem receptkötelesek közül a Phenylbutazon-Richter (bár ez olyan brutál erős, hogy én csak más krémmel elkeverve és vékonyan használnám), Diclac 5%. (ugyanúgy diclofenac van benne, mint a többiben, viszont ötszörös mennyiségben) és Activon Extra gél(ebben etofenamát van). A vénykötelesek közül Ung. contra dolor. és phenlybutazonos-Flectoros-mentolos egyedi receptúrák. Estére jót tesz neki, ha fáslizod és pihenteted, viszont ezek közül a kenőcsök közül egyiket sem kell vastagon kenni, szóval ne dusztold be.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Nem értem miért van ennyi fajta kenőcs, ha túl erős a kenőcs már az is probléma lehet? mert írtad hogy más kenőcsel kevered össze olyan erős.
2012. febr. 15. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!