Melyik a legjobb kenőcs, stift, spray ami képes lenne leszedni az újaimrol a szemölcsöt? Köröm mellöl is!
Figyelt kérdés
Nemtudom melyik szemölcsröl van szó de ilyen kemény a felszine és fekete pöttyök alakultak ki benne és ha piszkálom mintha szétnyilna a bőröm darabokra és a börben ilyen vörös kis fertőzés szerü csíkok vannak.Köröm melett is van és és az ujjam szélén is.2011. dec. 18. 16:02
1/3 anonim válasza:
Egaver ecsetelő. Nem tudom, hogy a legjobb-e, csak ezt az egyet ismerem, de a fiamnak bevált.
2/3 anonim válasza:
Két lehetőség van: vagy elmész bőrorvoshoz, és lesütteted, vagy mondok egy nagyon undorító dolgot.
Undorító, de hatásos: menstruációs vért kell rákenni. Kis ideig rajtahagyni, aztán persze lemosni. Először nem akartam elhinni, ráadásul egy srác adta a tippet jó tíz éve. (A kezem tele volt szemölcsökkel, nem tudtam vele mit kezdeni, állandóan kiújult). Nekem ez segített.
3/3 anonim válasza:
Írassál fel magadnak antibiotikumot az kinyírja a köcsög hpv-t ami ezeket a szemölcsöket okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!