Fibbrizzo kérdése:
Külső aranyéerre milyik kenöcs a legjobb?
Figyelt kérdés
Elöjött nálam egy kis csomo kivül és élandoan viszket majd megörülök töle .Tudtok mondani olyan kenöcsöt ami enyhiti a viszketést és visszahuzodik ?2011. jún. 10. 13:33
1/4 anonim válasza:
Reparon az elég jó rá,ja és ha egyből elkezdenének szívatni fuss dokihoz nem kell,de figyelj oda rá.Ha változás történe,gyakorta vérezne akkor van orvostudakozó nevű oldal ott kaphaszt választ szakembertől majd.
2/4 anonim válasza:
Orvosnak annyiból nem ártana megmutatni, hogy hirtelen lehet "baj".
Hasonlóan voltam pár éve, kenegettem, néha magától visszahúzódott. Majd egyik reggel úsztam a vérben, eltartott egy darabig, amíg rájöttem, hogy nem rendkívüli menstruáció, hanem egy ajtóval arrébb...
Kb napi egy deci vér távozott, én a lakásból nem tudtam kilépni, trükkösen elhelyezett, gyakran cserélt betétek kellettek.
Végül addig vertem a palávert, amíg a szokásos két hét helyett azonnal fogadtak. Helyben megműtötték, érzéstelenítés nélkül (ha adnak be, akkor pár órára lőttek a záróizomnak...). Utána egy nagy gézcsomóval a sejhajomban mehettem haza.
Ne kerülj ilyen helyzetbe, nekem elég kellemetlen volt.
3/4 Burny bácsi válasza:
Canesten... Ha gomba, akkor nyertünk:)
4/4 anonim válasza:
nem kell halálra rémíszteni,elég lesz a krém is,csak mindig ellenőrzigesd.Egy csomó ember él így,nőknél még olyan is van aki aranyér mellett szül gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!