Rivotrilt valakinek írt már fel orvos?
Én nekem 0.5 Rivotrilt írtak fel, az valamivel gyengébb (talán) mint a frontin. De teljesen felesleges szedni, a gyógyszer mankó, én 1 hónap szedés után leálltam róla, mert edzeni se tudtam tőle annyira el voltam gyengülve.
Én inkább megpróbáltam szembesülni magam a félelmeimmel, meg a problémákkal. Ez a lehető legjobb módszer, mert a gyógyszer csak mankó csak elnyomja azokat a tüneteket amit a félelmed generál a testeden lásd: pánikroham
Nekem annak idején barátnőmet a frontin baszta szét, de olyan szinten hogy nem csak a kapcsolatunkat szarta le, de az egész életét, és egy idióta barom lett. Azóta is el van kallódva és nem foglalkozik semmivel a kurvuláson kívül. Persze ez egyén függő, van aki ezekre a szarokra rákattan, van aki az életet választja és megpróbálja úgy alakítani a dolgokat hogy ne kelljen ilyen mankóra támaszkodnia egész életében. Vannak szélsőséges esetek mikor már ténylegesen szükséges a gyógyszeres kezelés, na de hogy minden jött ment fiatalnak ezt a szart felírják? Hát nevetséges. Én mikor már első alkalommal voltam 18 évesen egyből meg is kaptam receptre, éreztem kezdek rákattani, kértem is még 1 dobozzal hogy tudjam szedni mivel éreztem szükségem van rá utána pedig egyik nap fogtam és kidobtam a kukába. Nem jó ez semmire.
Nekem egyébként "meg nem határozott bipolaris affectiv zavar."-ra írták fel. Legalábbis ha jól emlékszem az ambuláns lapon valami ilyesmi szerepelt. Közölték velem miután kitöltöttem pár tesztet hogy valami középfokú depresszióm van és hangulatingadozásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!