Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova kell mennem papírokat...

Hova kell mennem papírokat intézni, ha a TB-t magam után szeretném fizetni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom egy nap alatt el lehet intézni, és hogy 48órán belül érvénybe is lép a TB, csak nem tudom hova kell menni elintézni.Dunakeszire vagyok bejelentve, ha ez segít.
2009. máj. 24. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
APEH kirendeltséghez kell menni, ott lehet erre vonatkozó megállapodást kötni. A megállapodás egy példányát kézhez kapod és majd később kapsz róla határozatot. Fizetni mindig utólag a tárgyhót követő 12-ig kell.
2009. máj. 24. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!És van valami megszabva, hogy mennyi ideig kell fizetni, vagy ezután amikor akarom felbonthatom ezt a szerződést?Visszamenőleg is fizettetnek?Vagy erről lehet adnak majd ott infót...
2009. máj. 24. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
amikor megszűnt a biztosításod, másnaptól kell fizetned mindaddig, amíg újból nem válsz biztosítottá. Biztosítás alatt értem, a munkaviszonyt, vállalkozást, gyes folyósítást, munkanélküli ellátás folyósítását, stb.
2009. máj. 25. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Szóval, ha nem fizettem miután megszűnt a munkaviszonyom, akkor ezt most utólag be kell fizetni??
2009. máj. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!