Fájó csukló? Mi erre a gyógymód?
Figyelt kérdés
A barátomnak nagyon fáj a csuklója,mert meg erőltette.Ahogy mozgatja kattog és alig tud vele bármit is csinálni.Elment vele az orvoshoz is és állítólag begyulladtak a csuklónál elhelyezkedő erek,ízületek.Az orvos csuklószorítót javasolt neki.És azt nem tudjuk hogy az a jó ha egy kicsit mozgatja, vagy az a jó ha pihenteti és semmit nem csinál vele? Légyszí valaki írjon rá valami gyógymódot ha tud :S2009. máj. 22. 18:52
1/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt, kiderült, hogy megszoktam, hogy a kezemen alszok és mindig elaludtam. Azóta igyekszek nem úgy elaludni és már nem fáj :D Ha megerőltette a mindenképp pihentesse...
2/5 A kérdező kommentje:
:D Nah legalább már megoldódott az hogy miért fáj a csuklód :D De sajna neki nem az a baj hogy ráfekszik :( Nem tudom hogy a jegelés jó ötlet lenne e :S Báár még nem próbáltuk és ő valamiért nem akarja :D Meg is értem de lehet jobb lenne :D Legközelebb lefagyasztom a csuklóját :D
2009. máj. 22. 19:05
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen pihentesse! Ha tehetitek, akkor fáslizzátok be. Jót tesz neki a hidegvizes borogatás, esetleg jegelés. Különböző hűsítő zseléket, krémeket is lehet rá kenni, ha gondoljátok. És ha nagyon fáj, akkor gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót is vehet be, az is használ.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Mindenképp kipróbáljuk ;)
2009. máj. 22. 19:49
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem most a bokám van eltörve és nekem bokaszorítóm van.:D
Nekem elvolt törve mind a két csuklóm.Azt mondták, hogy langyos vízbe mozgassam de ha fáj hagyjam abba.És én úgynevezett "lóbalzsamot" kentem rá.Ez nagyon jó mert bekenem és el is múlik a fájdalom.(bokára és csuklóra is használtam/om).De pihentesse sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!