Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fájó csukló? Mi erre a gyógymód?

Fájó csukló? Mi erre a gyógymód?

Figyelt kérdés
A barátomnak nagyon fáj a csuklója,mert meg erőltette.Ahogy mozgatja kattog és alig tud vele bármit is csinálni.Elment vele az orvoshoz is és állítólag begyulladtak a csuklónál elhelyezkedő erek,ízületek.Az orvos csuklószorítót javasolt neki.És azt nem tudjuk hogy az a jó ha egy kicsit mozgatja, vagy az a jó ha pihenteti és semmit nem csinál vele? Légyszí valaki írjon rá valami gyógymódot ha tud :S
2009. máj. 22. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt, kiderült, hogy megszoktam, hogy a kezemen alszok és mindig elaludtam. Azóta igyekszek nem úgy elaludni és már nem fáj :D Ha megerőltette a mindenképp pihentesse...
2009. máj. 22. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
:D Nah legalább már megoldódott az hogy miért fáj a csuklód :D De sajna neki nem az a baj hogy ráfekszik :( Nem tudom hogy a jegelés jó ötlet lenne e :S Báár még nem próbáltuk és ő valamiért nem akarja :D Meg is értem de lehet jobb lenne :D Legközelebb lefagyasztom a csuklóját :D
2009. máj. 22. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen pihentesse! Ha tehetitek, akkor fáslizzátok be. Jót tesz neki a hidegvizes borogatás, esetleg jegelés. Különböző hűsítő zseléket, krémeket is lehet rá kenni, ha gondoljátok. És ha nagyon fáj, akkor gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót is vehet be, az is használ.
2009. máj. 22. 19:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Mindenképp kipróbáljuk ;)
2009. máj. 22. 19:49
 5/5 anonim válasza:
78%

Szia!

Nekem most a bokám van eltörve és nekem bokaszorítóm van.:D

Nekem elvolt törve mind a két csuklóm.Azt mondták, hogy langyos vízbe mozgassam de ha fáj hagyjam abba.És én úgynevezett "lóbalzsamot" kentem rá.Ez nagyon jó mert bekenem és el is múlik a fájdalom.(bokára és csuklóra is használtam/om).De pihentesse sokat.

2009. máj. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!