Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az altato ellen hogy lehet...

Az altato ellen hogy lehet kuzdeni?

Figyelt kérdés
Ha nekem beadnak egy bizonyos altatot nem tudok ellen kuzdeni v valamit csinalni?
2009. máj. 22. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ne vedd be! ki akar neked altatót beadni és miért? Mert ha valami rossz szándékkal, akkor irány a rendőrség!
2009. máj. 22. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ne vedd be, akaratod ellenére nem adhatják be, hacsak nem vagy közveszélyes :)

mozogj sokat és egyél igyál rá, akkor talán hamark iürül a szervezetből.

2009. máj. 22. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudsz róla, hogy akaratod ellenére altatót kevertek az ételedbe, italodba, akkor a gyors hányás még segíthet!

Az a lényeg, hogy ne legyen ideje felszívódni a hatóanyagnak.

De ki adna neked az akaratod ellenére altatót?! 8-o

Ez bűncselekmény!!!

Ha felmerül benned a gyanú, hogy az ételedbe, italodba belekeverhetnek bármi szert (altatót, kábítószert, stb.), akkor ott NE egyél és ne igyál!

Kérj palackozott italt, amit előtted bontanak ki, ne hagyd az asztalon az italodat, ha mégis ott hagytad, akkor később ne igyál bele...

Bármit kevernek a tudtod nélkül az ételedbe/italodba, az akár halálos is lehet számodra :

- lehetsz valamilyen hatóanyagra allergiás...

- a szervezeted már kis mennyiségre is reagál, ha többet adnak a kelleténél az rád nézve végzetes is lehet!...

- az altató alkohollal együtt bevéve komoly kábítószer, érzékenyebb szervezetű embernél akár halálos hatású is lehet!...

Ha kamaszok vagytok és ezzel akartok szórakozni valamelyik bulin, NE TEGYÉTEK, mert ez nem játék, akár kórházba is kerülhet az, akit csak megtréfálni akartatok!

2009. máj. 22. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, csak ha nem veszed be.

Engem a gyermekpszichiátrián kamaszkoromban "etettek" nyugtatókkal, amitől iszonyatosan betompultam. Bevettem a számba, és mintha innék, beleköptem a poharamba. :D Nem vették észre, pedig figyeltek.

Ha az előzőknek van igaza, és bulin akartok ilyet csinálni, és te nem akarsz nyílt nemet mondani, mert "ciki" (pedig nem), akkor csináld ahogy előbb leírtam, és köpd bele abba amiből iszol. Persze aztán már ne igyál belőle, és rakd el, hogy más se ihasson.

Ha nem ezekről van szó, akkor elmondanád miről? Úgy talán többet tudok segíteni.

2009. máj. 22. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Sehogy sem. Az altatók az agyban hatnak és mindíg legyőzik a központi idegrendszert.
2021. dec. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!