Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » SOS! Mi lehet a bajom?

SOS! Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Tegnap este ahogy a gép előtt ülltem és játtszottam, egyszercsak szúrni kezdett a mellkasom és elkezdett zsibbadni a mellkasom és a torkom és egy kicsit a fejem is, hirtelen nagy ijedtembe köpni nyelni sem tudtam.... Azthittem hogy csak egyszeri eset, de ma is ahogy kondiba mentem ugyanez előjött, haza is fordultam inkább, mi lehet a bajom?

U.i.: Problémáim : 6. napja nem cigizek, leszokóba vagyok, lehet h magas a koleszterinem mert minden reggel 4 tojással indítok, és az utolsó lehetőség az hogy mostanában nem kíméltem magam edzésileg, heti 3x megyek kondiba de a köztes napokon félórás futásokat nyomtam.

Nagyon parázok h mi lehet a bajom :S :S

2011. dec. 18. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túlhajtottad magad, most pihizzél. A szervezet kikéri, ha energiádat meghaladó túledzést erőlteted
2011. dec. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!