Vas injekciós kúra hogyan történik?
Figyelt kérdés
Kóros vashiányom van, vérszegény vagyok, eddig tablettát szedtem, de nem használt, ezért valószínűleg injekciós kúrát kapok. Ez hogy történik? Mennyi ideig tart? Be kell menni kórházba, vagy magamat kell injekcióznom, vagy hogy lesz?
Ja, egyébként nem vagyok várandós, nem amiatt kell, csak simán rossz a vérképem.
2011. nov. 15. 13:46
1/1 anonim válasza:
HA a tabletta nem használ már tényleg akkor kell az injekció. A háziorvosod adhatja csak be. Vénába. Olyan mint a vérvétel, csak nem jön a véred hanem megy bele a készítmény. Nem kell kórházba menni vele. Simán a háziorvosodhoz. Azt hogy mennyit kapsz azt ő dönti el. Max 1 ampullát kapsz egy nap. Az injekció időtartama meg kb 4-5 perc. Mert nem infúzióba kapod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!