Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Választhatok háziorvosnak...

Választhatok háziorvosnak állatorvost?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 20:29
1 2 3
 21/26 Ginseng Titusz ***** válasza:
Szerintem TE nyugodtan választhatsz.
2011. okt. 31. 21:38
 22/26 anonim ***** válasza:

Bíró Miklós!

Jóddal bekenni a sebet nem nagy dolog, szükség esetén a kocsimban lévő elsősegélyládát felbontva én is ellátnám a sérült kollégát.

Apukámnak és anyukámnak is kellett vérhígító injekciót adni, azt is gond nélkül beadtam.

Állatorvos lennék, én is nagyon kedves lennek, mivel egy kezelés több 10.000.- forintba, jobb esetbe pár ezer forintba kerül. Minél kedvesebb, udvariasabb vagyok, annál nagyobb az esélyem, hogy visszatérő páciensem lesz. (Bár ugyan ez igaz a kereskedelemben is.)

A kérdésre már régebben válaszoltam:

Szerintem nem olyan tájékozott az embereknek való gyógyszerek adásában.

Én tuti, hogy nem fogadnék állatorvost házi orvosnak. Szerintem nem is jogosult beutalót sem írni egyéb orvosi vizsgálatokra sem.

2011. nov. 1. 06:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Tisztelt utóbbi válaszoló!

Szerintem szerencsés Őn,hogy nem látta arcomat amikor sorait olvastam.Ugyanis olyan baba képet vágtam minek láttán hasfájást kapott volna a nevetéstől,s talán még akkor se tudta volna abbahagyni. Én Úgy gondolom mindent érthetően írtam le. Mármost HA az Ön végzettsége az aminek írja akkor meg kellett volna értenie azt a helyzetet amiben az az eset történt. Itt már csak annyit írok. NEM VOLT MÁS,csak a jód. Lehet,hogy valóban állatorvos Ön és tényleg túljutott azon a szinten ahol már tudnak a gyerekek írni,ebben az esetben valami más tényezőről lesz sz. Vagy akkor volt berúgva amikor olvasta,vagy akkor amikor írta a választ... Bár ez utóbbi esetben talán éppúgy kéne dűlöngélni a betűknek,mint ahogy Ön az íráskor. Persze ,hogy ebben tévedek azt elfogadom.- - Nem baj ám... Velem is megesik,hogy nem értek valamit első olvasáskor... hát - - akkor újra olvasom.

Ég önnel!

2011. nov. 1. 13:23
 24/26 anonim ***** válasza:
"Állatorvos lennék, én is nagyon kedves LENNÉK" Ebből az derül ki, hogy nem állatorvos. Akkor ki is az aki nem tud szöveget értelmezni?!
2011. nov. 2. 10:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Csk azért írom már ezt,hogy tudja még az is aki olvasni is épphogy csak tud: Nagyobb ételüzemekben,élelmiszer-üzemekben mindig van állatorvos akinek feladata az élemiszerek fogyaszthatóságának ellenörzés,megállapítása.

Erre a helyre mentem. Itt történt a jóddal kezelés. A pénz itt szóba se jött.Egyáltalán nem értem,mit kever itt össze-vissza aki azt tette. De hogy teljesen egyértelmű legyen ez a dolog még az ő számára is: az az állatorvos tőlem pénzt nem kért,s nekem mégcsak meg se fordult a fejemben,hogy adhatnék.

2011. nov. 2. 15:07
 26/26 anonim ***** válasza:
Látom, az utolsó két válaszoló még nem volt állatorvosi rendelőbe és nem vitt állatot kezelésre, gyógyításra, kivizsgálásra.
2011. nov. 3. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!