Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Választhatok háziorvosnak...

Választhatok háziorvosnak állatorvost?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 20:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
Szoktad nyalogatni a feneked, és csóválni a farkad? :D
2011. okt. 27. 15:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát, ahová én hordom orvoshoz a kutyáimat, ott olyan profi és modern műszerek vannak, amilyenek az ember-egészségügyben szerintem elkövetkező 10 évben sem lesznek. Szóval én megértem a kérdezőt...
2011. okt. 27. 21:19
 13/26 anonim válasza:
Te.Igen
2011. okt. 27. 21:33
 14/26 anonim válasza:
0%
Szerintem igen, mert jó nagy állat vagy
2011. okt. 27. 23:24
 15/26 anonim válasza:
47%

Állatorvos nem lehet humán orvos.

Ha lehetne sem valószínű, hogy bármelyik állatorvos bevállalna akár egyetlen ember felelős ellátását.

Az állatorvosok sokat tanulnak az egyetemen az embertanról és az emberi betegségekről, ellenben a humán orvosok semmit nem tanulnak az állatok megbetegedéseiről. Maximum járványtanon ill. igazgatástanon.

"azt ne felejtsük el, hogy a medikusok 6 évig foglalkoznak az emberrel, nem csak érintőlegesen" Az idézett mondat ostobaság. Remélem a bejegyzés írója sem gondolta komolyan. A medikusok nem csak 6 évig foglalkoznak az emberrel, hanem gyakorlatilag aktív praktizőr éveik végéig.

"Az állatorvosok az állatokhoz értenek, ennyi. Nem kell túlértékelni az állatorvosi szakmát..." Ez végképp egy nagy ostobaság. Nem is értem, hogy lehet ezen sorok írója 82%-ban hasznos válaszadó. A válaszaiból látszik, hogy egy tanulatlan, felszínes emberről van szó. Valóban nem kell túlértékelni, de tudni kell meg becsülni minden szakmát, pláne egy hivatást. Az orvosokat nem helyén való így egymáshoz mérni: egyiket magasztalni, másikat degradálni; mert semmi értelme az egésznek. A lekicsinylő hozzászólás mögött flusztráltság, irigység és valószínűleg a társadalmi identitászavar állhat. Kedves 10/14-es kommentelő, ne erőltesd ezt a dolgot. Én tisztelem az orvosokat és az állatorvosokat is. Egyik hivatást sem helyezném a másik elé. Nem helyettesíthetik egymást. EZ a válasz az eredeti kérdésre!

2011. okt. 28. 20:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Nos, kedves utolsó válaszoló, nagyot tévedtél sajnos. Egyrészt én is becsülöm mind a két szakmát, főleg hogy fogorvos a végzettségem (SOTE-fogorvosi diploma, 1998). A tanulatlan jelzőt ezennel elvethetjük... Te mit tudsz felmutatni? Ja! Hogy semmit? Bocs. A 82%-os értéke pedig annak tulajdonítható, hogy hasznos válaszokat írok. Erre a kérdésre ez volt a véleményem, nem sértettem meg senkit úgy hiszem. A személyeskedést meghagyom neked, az a Te szinteden még elnézhető. Több kommentárt nem is igényel a téma. Szép napot!
2011. okt. 28. 23:11
 17/26 anonim válasza:
amekkora ökörséget kérdeztél, simán
2011. okt. 29. 10:41
 18/26 anonim ***** válasza:
Neked nem is kérdéses, hogy állatorvos kell
2011. okt. 30. 14:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Hogy összepocskondiáztátok egymást... Persze csak azért,mert rólam nem tudtatok. Nem bsj nevessetek ki. Elmondom.Győr húsüzemében egyik leendő hűtőterem falát búrkoltuk alu-csíkokkal.Épp egy álláson voltuk néhányan. anyaghiány volt vagy csak pinentünk,nem tudom. Én a falnak támasztottam a hátamat ,mely fal erősen ripcsos volt. Az állás (kb.180cm.) megindult alattunk. A fal végighorzsolta a hátamat,mig a földre nem fenekeltem. Késő délután volt már.Társaim mondták: ilyenkor már nincs itt üzemorvos,talán még az állatorvos itt van.Társaim kicsit nevettek a dolgon,én naem. A fal koszos volt.

Egy fiatalembe volt az állatorvos .Ő is kucogott a helyzeten,s mondta :

- nekem semmim sincs,legfeljebb jódom.

- Hát ha más ninca ,akkor az.

- Csípni fog...

- Tuom. - Kicsit sziszegtem,de a kezelést megköszöntem

Szükség törvényt bont

2011. okt. 30. 19:19
 20/26 anonim válasza:
Az igazán jó állatorvos empatikusabb az átlagnál,de nem okoskodom.
2011. okt. 31. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!