Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Okozhat ez a jövőben problémát...

Okozhat ez a jövőben problémát? (a többi lent)

Figyelt kérdés
A jobb oldalamon, a lengő bordáim közül valamennyi hiányzik, vagy ott van és csak beljebb van.. 16 éves fiú vagyok. Okozhat problémát ez valamikor? Még nem fájt sohasem. Most kezdtem el edzeni, ebben akadályozhat a "betegség"? (Crossfit)
2011. szept. 23. 22:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szal még nem is nézetted meg senkivel. Mármint orvossal. Te magad állapítottad meg, de azt sem tudod, melyik oldalról hiányzik, és hány darab. Szerintem ez semmilyen problémát nem fog okozni, de ha mégis, menjél orvoshoz. Aktív sportoláskor amúgy is megvizsgálnak, említsd meg e hiányosságodat (is.)
2011. szept. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!