Hogy lehet a hátsó nyaki púpot, ún. banyapúpot eltüntetni?
Figyelt kérdés
Már évek óta van ilyen banyapúpom, és csak egyre nagyobb. Gyógytesire is jártam már vele, de nem használt semmit. Előre is köszönöm a segítséget.2011. szept. 16. 12:09
1/9 anonim válasza:
Állandóan ügyelj a testtartásodra, gyógytorna, otthon is, de ez nem 2 nap... Meddig jártál vele gyógytesire, hogy semmit nem használt?
2/9 A kérdező kommentje:
hetente 1x 10hétig.
2011. szept. 16. 12:25
3/9 anonim válasza:
Az édes kevés. Folytatni kell a gyógytornát, és otthon is csinálni a gyakorlatokat!
4/9 A kérdező kommentje:
De itthon is csinálom heti 2x
2011. szept. 16. 13:28
5/9 anonim válasza:
A torna nagyon jo,en meg hallottam a kalcium hiany is okozhat pupot,nezeds meg a csontjaid,nem irtad hany eves vagy,de mindegy,mar nagyon sok fiatalnak is van,oszteoporozisa.
6/9 anonim válasza:
Az akkor is csak heti 3 alkalom. Minden nap kéne tornáznod.
7/9 anonim válasza:
És megkérdezhetem,hogy milyen torna jó rá?
8/9 anonim válasza:
Torna minden nap, és lehetőleg úszás! És ahogy már írták is, mindig ügyelj az egyenes testtartásra!
9/9 anonim válasza:
Más egyéb panaszod van ezen a púpon kívül? Nem csak mozgásszervire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!