Ugye nem fog elküldeni a fenébe? :D
Figyelt kérdés
Múltkor voltam bőrgyógyásznál hajhullással, de nem úgy nézett ki, mint akit túlságosan érdekel a dolog. 1) Kab 30 máspdpercig voltam bent 2) át sem nézte a fejbőröm, és hogy hol hullik a legjobban 3) még egy hormonvizsgálatra sem utalt be, csak adott egy Alpicort oldatot. Ez volt több mint egy hete, de a hajhullás nem lett jobb, sőt néha még jobban hullik. Persze tudom, hogy ezek a szerek nem egy-kettőre hatnak, de én nyugodtabb lennék, ha beutalnának egy hormonvizsgálatra, mert a hajam nagyon megritkult, és ha hormonális oka van, nem is fog visszanőni. Akkor viszont klegalább már a többi ne hulljon ki. Mpost ugyanoda jelentkeztem be, csak egy másik bőrgyógyászhoz. Ugye nem fog elzavarni a francba a türelmetlenségemmel?xD Mert tényleg nem csodát várok, csak azért vizsgáljanak már ki rendesen.2011. szept. 7. 21:59
1/2 anonim válasza:
Menjél csak vissza! És követeld ki ami jár neked. Ha már fizetjük azt a rohadt TB-t legalább lássanak el rendesen.
2/2 anonim válasza:
Én is csinálok ilyet rendszeresen. Megmagyarázom "fájdalommentesen", hogy miért nem voltam megelégedve a másik dokival.
Végleges nőgyógyászt is így találtam. Elmondtam mindegyiknek, hogy keresem azt az orvost, aki tud és akar is segíteni, nem pedig futószalagon gyógyít. Csak így egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!