Ha nem érvényes a TAJ számom, akkor hogyan tudok magam után fizetni, hogy biztosított legyek?
Havi 4.500,- Ft-ba kerül, az Apeh-nál lehet rá megállapodást kötni. Az esedékesség hónapját követő hónap 12-ig kell megfizetni.
köszönöm szépen!
én is kerestem az oep oldalán csak nem találtam :-((
4500 Ft-ba kerül havonta, amit csekken kell befizetni és valóban kiküldik egy évre előre a csekkeket.
11:13: ez már nevetséges! Nekem meg tévesen küldték ki idénre ezeket a csekkeket, mert én biztosításban vagyok már. Egyiknek tévedésből küldenek, a másik, akinek szüksége lenne rájuk meg nem kapja meg őket.
minek vannak az apehosok? jutalmakért?
a tb-t elintézni, vagy egyáltalán érdeklődni!!! lehetetlen telefonon, senki sem ér rá beleszólni egy mondatot, el tudom képzelni ahogy egy vöröshajú, a sok üléstől dagadt nagyszájú negyven éves hárpia röhög a képét kajával tömve , hogy hahaaaa nem veszem fel úgysem veszem fel, hahaaa nem fogom azért sem felvenni. igaz ezért kapná a fizetését de nem számíííííít. felszámolnám ezeket a léhűtőket.
na meg a 2 ügyfél aztán fél-háromnegyed óra kv szünet. és így tovább.. ezek sírnak? na szerintem fogják be. főleg az év végi suska miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!