Milyen kórházat vannak ahol Ápolási aszisztensi munkát lehet vállalni?
Figyelt kérdés
Nehezen találok lehetőséget dolgozni. Bizonytalan vagyok ezen téren. Minden álláslehetőséget megkerestem, de nem találtam. Augusztus van, szeptemberig mindenképp szeretnék munkát találni amit esti suli mellett végeznék el. Nagyon félek, hogy ez nem fog sikerülni.2011. aug. 8. 18:25
1/6 anonim válasza:
Nem könnyű ma elhelyezkedni:de menj be a legközelebbi kórházakba, orvosi rendelőkbe, idősek otthonába stb.
Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Melyik városban, hol keresel munkát?
3/6 A kérdező kommentje:
Budapest bármelyik kerületében.Inkább 4;13, illetve második kerület,lenne a jó, de zen kívül természetesen jó a többi csak 14ker ig. Biztonság érdekében, mert csak ittt ezen helyeken biztonságos a környezet.
2011. aug. 8. 20:17
4/6 anonim válasza:
-Bp XII-Kútvölgyi Klinkai Tömb igen nagy!
-Lehet nem látod annyira biztonságosnak,de gondolom a kórházakban nincs gond, a VIII-IX kerület tele a Klinikákkal,kórházakkal!
-Budakeszi-Honvéd Kh,Rehab Intézet
-Törökbálint-Szanatórium
-Kistarcsai Kh.
Ha nagyon munkát szeretnél itt a teljes lista, mait ilyenkor szerintem igenis végig kell járni!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket:)
2011. aug. 8. 21:29
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok:sikerült valamit találnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!