Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Feljelenthetem a kórházat?

Feljelenthetem a kórházat?

Figyelt kérdés
Édesapám a múlthéten hunyt el, ma volt a boncolás és kiderült, hogy koponyatörés miatt. Már a kórházban hunyt el, ahova mentővel vitték be, mert elesett a jégen. Éjjel vitték be, gondolom nem vizsgálták meg.. Mikor mi voltunk bent a kórházban, ők azt mondták, hogy éjjel még jól volt, járt wc-n is. Most nagyon úgy érzem, hogy ők a hibások, hiszen tehettek volna talán valamit, és még élne. Most fogalmam sincs, hogy ilyen esetben tehetek-e valamit is? Vagy mit lehetne? Ti mit tennétek?
2011. jan. 13. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kikérném egy hozáértő véleményét.Nem biztos h jó ötlet csak ugy belekezdeni egy pereskedésbe.Sajnos ahogy az ember hallja sokmindet megtudnak magyarázni a korházak.

Azerintem mond el egy ügyvédnek h evvel szerinte van e esély a nyerésre.Néha nem éri mega sok hercehurca ha nem támadhatoak meg 100%-osan.Persze egyértelmüen most ebben is az elkeseredettség és a düh van szerintem kicsit nyugodj me és utána mérlegel.Amúgy Részvétem!

2011. jan. 13. 16:06
 2/3 tetris ***** válasza:

Ha beütötte a fejét, akkor biztos, hogy megröntgenezték. Ezt még éjszaka közepén is megteszik, mert életveszélyes sérülés lehet. Vszeg a röntgen nem mutatta túl vészesnek a törést, ezért nem tettek éjszaka már többet érte, hanem megvárták, hogy a reggeli vizit során mi legyen a továbbiakban. Ha felkelt, hogy kimenjen a WC-re, akkor ez arra utal, hogy nem érezte magát annyira rosszul. Talán ő maga se gondolta, hogy ilyen nagy a baj, mert akkor reklamált volna az ügyeletes orvosnál, nővérnél, hogy fájdalmai vannak, esetleg kettős látása, vagy szédül nagyon, vagy bármi.

Ha valami koponyaűri vézés történt, akkor azt kívülről nem láthatta senki, mivel vszeg a röntgen sem mutatott ki ilyen elváltozást. Plusz ha ő se érezte a bajt, akkor sztem a kórházat nem lehet hibáztatni.

Ez persze csak akkor igaz, ha tényleg azonnal megröntgenezték, és az nem mutatott ki nagyobb bajt.

Részvétem édesapád halála miatt, de akár mulasztott a kórház, akár nem, már nem lehet megváltoztatni a dolgokat.

Ne keressd a felelőst, mert még ha el is marasztalják a kórházat attól még nem lesz könnyebb számodra.

Próbálj belenyugodni, hogy édesapád elment. Fogadd el, hogy az élet egyszer végetér. Őszinte részvétem!

2011. jan. 13. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Engem simán tönkretettek a Heim Pálban és esélytelen, hogy bármit is tegyek. Orvos és jogász amúgy védik egymást. Orvosok meg egymást, leginkább. Nem lenne belőle semmi, akkor se, ha ott törték volna be a fejét :(
2011. jan. 30. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!