Apám nem hajlandó orvoshoz menni, pedig szerintem elfertőződött a lába, hogy és milyen orvost hívhatok házhoz? Kit? Nagyon sűrgős lenne!
nem kérek kommenteket,hogy ki a hülye, meg hogy hogy győzhetném meg, mert nem lehet és kész.
abban segítsetek kérlek,hogy ne tegye tönkre a saját és a család életét azzal,hogy hagyja elrohadni a saját lábait.
mindkettő lábán alul piros "vérpöttyök" vannak a bőre alatt, ami egyre rondább és egybefüggőbb. valószínűleg fertőzés, de amúgy is sok gondja volt a lábával már.
milyen orvosi ügyeletet lehet házhoz hívni? kit kell felkeresni???
nagyon fontos, köszi a segítséget!!
megkérdeztem és nem azt a gyógyszert szedi, elolvastam a gyógyszere mellékhatásait és nem szerepel köztük még hasonló sem...
azt hiszem marad a háziorvos?
de mit tudna tenni, az a nagy kérdés.. :(
Azt fogja tenni, amit leírtam. Beutalót kap apud, amire nem lehet kötelezni, hogy elmenjen.
Azt viszont megtehetnéd, hogy holnap kihívod a dokit, úgy intézed, hogy te nyiss ajtót, és ameddig bekíséred apudhoz, gyorsan elmondod az orvosnak, hogy mi a helyzet, hogy nem akar vizsgálatokra menni. Kérd meg, hogy mint orvos beszéljen a fejével, akár ijesszen is rá egy picit, de menjen és kezeltesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!