A szokásos könyökhajlaton kívül szoktak máshonnan vért venni?
Figyelt kérdés
Igazából rettenetesen félek a vérvételtől, de most túl kell esnem rajta. Már azt is utálom, ha a könyökhajlatomhoz hozzáérnek, nemhogy tűt szúrjanak bele. :)
Ezért kérdezem, lehet kérni, hogy vegyenek mondjuk a kézfejemből, vagy ilyesmi?
2011. aug. 2. 20:42
2/7 anonim válasza:
Szerintem kellemetlenebb kézfejből, de ha ragaszkodsz hozzá, lehet hogy akceptálják.
3/7 anonim válasza:
Ha nem találnak vénát könyökhajlatnál csak akkor vesznek kézfejből.
4/7 anonim válasza:
A könyökhajlattal járnál a legjobban,mert a többi helyen (kézfej,nyaki verőér,lábhajlat,comb artéria)jobban fáj.Mondjuk a felsoroltak közül sokat sebész csinál ;S
5/7 anonim válasza:
Kézfejből jobban fáj, mint könyökhajlatból, de néha nekem is csak onnan tudnak vért venni. Nem olyan vészes amúgy, de kellemetlenebb, mert a kézfejen több az idegvégződés.
Egyszer találtak nekem vénát a csuklóm oldalsó részén a hüvelykujjam vonalában. Egyáltalán nem fájt a szúrás.
6/7 anonim válasza:
Nyugi! Könyökhajlatból vesznek alap esetben ha végképp nem sikerül, vehetnek csukló vénából, lábfejből, kézfejből, bárhonnan ahol véna van.
Artériából nem! - Ápoló -
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ha bejutok egyáltalán, megkérdezem, el tudom-e cserélni ezt a könyökhajlat dolgot. :) A múltkor, mikor meglátták a fejemet, rögtön felajánlották, hogy ha végeztünk, kapok kifestőt. :D
2011. aug. 9. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!