Valaki tud jó sztk-s nőgyógyászt ajánlani Pesten? Főleg Zugló érdekelne, de lehet máshonnan is.
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy lakcímbejelentő nélkül hol fogadnak.2011. jan. 9. 18:28
1/4 anonim válasza:
Én vidéken lakom, és a 18. kerületbe szoktam járni, ide:
Dr. Séra Péter nőgyógyászhoz. Maximálisan meg vagyok vele elégedve.
2/4 anonim válasza:
Fogadnak, fogadniuk kell akkor is, ha más kerületből való vagy, mivel szabad orvos választás van. Tehát jogod van oda menni, ahová akarsz. 13. ker. Szegedi út, Dr. Nyitray.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Ez biztos? Én eddig a VII. kerületbe mentem, és mindig kérték a lakcímbejelentőt. Egyszer meg láttam, hogy valaki oda akart menni, de azt mondták, hogy nem fogadják, mert ő VIII. kerületi lakos. Akkor nincs joguk az ilyen elhajtásokra?
2011. jan. 9. 20:28
4/4 anonim válasza:
Nincs, szépen meg kell ilyenkor mondani, hogy M.o.-on megilleti a beteget a szabad orvosválasztás joga, és Te xy orvost szeretnéd választani. Különben itt a 13. ker-ben nem hajtanak el, van ismerősöm, aki ide jár a dokihoz, és nem itt lakik. Viszont időpontot kell kérni, nézd meg a 13. ker-i sztk honlapján a tel. számot, ha ide szeretnél jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!