Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha 2006-ban kaptam hepaptitis...

Ha 2006-ban kaptam hepaptitis b oltást, akkor idén be kell adatnom, igaz?

Figyelt kérdés
Mentőtisztire fogok járni, ott ugye kötelező. De szerintem a 2006 már elég régen volt ahhoz, hogy újra kelljen oltatni magam, ugye?
2011. aug. 1. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
5 éve... szerintem kicsit régen volt már. adasd be újra szerintem, bár én nem vagyok orvos, de szerintem tedd ezt!
2011. aug. 1. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de holnap azért megkérdezem a háziorvost:) Köszi a választ:)
2011. aug. 1. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos az emberek teljesen félre vannak vezetve. Az oltásokkal csak tovább gyengítik az immunrendszerünket, ezért még nagyobb eséllyel betegszünk meg, mint nélküle. Német nyelvterületen nincsen kötelező oltás, ezért ott végeztek kísérleteket, több évtizeden keresztül vizsgáltak csoportokat hogy melyik csoport tagjai lesznek többször betegek, akik kaptak mindenféle oltást, vagy akik nem. Rémísztő eredmények születtek, azok akik oltásokban részesültek, azok tízszer annyian lettek betegek, mint akik nem oltatták magukat. Elgondolkodtató.

Hogy lehet az, hogy itt nálunk kötelező, a mellettünk lévő határon túl pedig nem kell oltatniuk magukat az embereknek? Mellékesen megjegyzem hogy már nálunk is egyre több szakember emeli fel a hangját az oltások ellen, mivel rákkeltő vegyületek vannak bennük, többek közt higany, formaldehid, stb......És ezeket kapják még az újszülöttek is, akiknek még az immunrendszere sem alakult ki.

Javaslom elolvasásra a "Gyermekorvos nélkül"C. könyvet. Egy gyermekorvos!!!írja le véleményét az oltás-témáról. Érdemes elolvasni, főleg akinek kisgyermeke van, és félti az egészségét.

2011. aug. 3. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:50

Köszönöm a regényedet, de a kérdésemhez semmi köze nem volt, ettől nem lettem okosabb... -.-"

2011. aug. 3. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
fölösleges volt leírni a véleményedet!
2011. aug. 3. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha valóban nem látod az összefüggést, akkor tényleg nem sok értelme volt hogy leírtam a tényeket. Vannak akiknek nem érdemes segíteni, mert még nincsenek azon a szinten hogy felfogják mekkora veszélyben vannak.
2011. aug. 4. 05:30
 7/7 A kérdező kommentje:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 05:30

Szólásszabadság van, ha attól jobban érzed magad, plakátold ki mindenhova a véleményedet.

DE! Nehogy már te legyél megsértődve, mert megjegyeztem, hogy a válaszodnak a kérdésemhez semmi de semmi köze nem volt. És kövezz meg, de én hiszek abban, hogy a védőoltásokra szükség van, jobb velük, mint nélkülük. De természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, és elfogadom, hogy úgy gondolod, felesleges. De ha a kérdésemre nem tudsz válaszolni, inkább maradj csendben.

2011. aug. 4. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!