Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magán bőrgyógyászaton vagy...

Magán bőrgyógyászaton vagy háziorvosnál csinálnak vérvételt?

Figyelt kérdés

Bőrprobléma miatt már többször küldött volna sztk-s bőrgyógyász vérvételre, de egyszerűen délelőttönként nem tudok elmenni, mert dolgozom. (szabadságom nincs, főnök nem enged el)

Lehet így derülne ki végre mi a bajom. De nem tudom megcsináltatni. Lehetséges, hogy magánrendelésen délután vesznek vért?

Vagy hogyan lehetne ezt még megoldani?

2011. júl. 30. 18:52
 1/3 A kérdező kommentje:
táppénzre nem akarok menni
2011. júl. 30. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk van vérvétel a háziorvosnál. Szerintem hívd fel a tiédet, oszt kérdezd meg.
2011. júl. 30. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a magán bőrgyógyász vért venne - ráadásul beutalót sem adhat Tb. által finanszírozott labor vizsgálatra. Nem tudom Nálatok hogy van, de nálunk reggel 7-től már van labor, és nagyon gyorsan megy a vérvétel - szerintem annyi időre biztosan elengednek munkából, azért fölösleges lenne tp-re menni. A lelet úgyis többnyire csak másnapra van készen (ritka kivételtől eltekintve - pl. ha csak vérképet vagy csak vizeletet néznek):
2011. júl. 30. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!