SEGÍTSÉG TÚLADAGOLTAM MAGAM MIT CSINÁLJAK?
"most még megvannak a képességeim h tisztán vihessem valamire...."
bocs, de HA egy akaratgyenge köcsög vagy, akit csak a pillanat érdekel és hogy "jól" érezze magát, semmire sem fogod vinni, lehet neked bármilyen mentális adottságod. Ezt ne jóslatnak vedd, csak figyelmeztetésnek. Sok ilyen embert ismertem, akik az első pofon után nem a megoldást keresték, hanem belemenekültek különböző szenvedélyekbe(rulett,drog, pia, prosti stb)
előbb ezen kéne változtatni. Aztán henceghetsz a "képességeiddel"- amikben nem is vagyok biztos, hogy megvannak.
Amúgy az sem helyes hozzáállás, hogy lefényképezed a 160-as pulzusod, nyilván azzal a céllal, hogy majd a haveroknak mutogatod hogy "húúúú öcsém múltkor felrántottam x gram spurit(persze hozzáraksz a mennyiséghez 3x szorzót, csak hogy menőbbnek tűnj), 160 volt a pulzusom, nézzétek itt a kép!". Lehet, hogy a köreidben ezzel dicsőséget szerzel, de a normális emberek előtt azonnal leírod magad.
és végére az egyik kedvenc idézetem:
"Nem a képességeink mutatják meg, hogy kik vagyunk, hanem a döntéseink." (JK Rowling)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!