Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » SEGÍTSÉG TÚLADAGOLTAM MAGAM...

SEGÍTSÉG TÚLADAGOLTAM MAGAM MIT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés
speedet szippantottam(eléggé rávoltam szokva idáig aztán lekellett jönnöm róla 14nap után most pénteken-szombaton szippantottam és azóta megint nem csak tegnap/ma(kedd/szerda) régi adagomba sokkal erősebb cuccból és asszem túladagoltam magam 160is volt a pulzusom azóta újabb 4csíkot felszívtam és nincs itt senki mit tudok csinálni gyorsan valaki légyszi.... már nem az első eset nemhiszem hogy baj lesz de most szívódik fel még1 csík..... valami tanács mit kell ilyenkor csinálni?!?!?!?! kérlek gyorsan válasszoljatok!
2011. júl. 20. 04:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
megyek rehabra... drogambulancián rábeszéltek.... és már félek... tegnap spuri mellé vettem be xanaxot fájdalomcsillapítókat piáltam szívtam és tudom hogy ha kintmaradok sok ilyen lesz még és mivan ha egyiket nemélemtúl?!?! most még megvannak a képességeim h tisztán vihessem valamire.... nah mind1 szart se tudtok az életemről és szopjatokki. (tisztelet a kivételnek pl: 1. író;))
2011. júl. 20. 13:53
 12/12 anonim ***** válasza:

"most még megvannak a képességeim h tisztán vihessem valamire...."

bocs, de HA egy akaratgyenge köcsög vagy, akit csak a pillanat érdekel és hogy "jól" érezze magát, semmire sem fogod vinni, lehet neked bármilyen mentális adottságod. Ezt ne jóslatnak vedd, csak figyelmeztetésnek. Sok ilyen embert ismertem, akik az első pofon után nem a megoldást keresték, hanem belemenekültek különböző szenvedélyekbe(rulett,drog, pia, prosti stb)

előbb ezen kéne változtatni. Aztán henceghetsz a "képességeiddel"- amikben nem is vagyok biztos, hogy megvannak.

Amúgy az sem helyes hozzáállás, hogy lefényképezed a 160-as pulzusod, nyilván azzal a céllal, hogy majd a haveroknak mutogatod hogy "húúúú öcsém múltkor felrántottam x gram spurit(persze hozzáraksz a mennyiséghez 3x szorzót, csak hogy menőbbnek tűnj), 160 volt a pulzusom, nézzétek itt a kép!". Lehet, hogy a köreidben ezzel dicsőséget szerzel, de a normális emberek előtt azonnal leírod magad.

és végére az egyik kedvenc idézetem:

"Nem a képességeink mutatják meg, hogy kik vagyunk, hanem a döntéseink." (JK Rowling)

2011. júl. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!