Mit csináljak a fülemmel? HELP! (többi lent)
Már több mint 1 hete voltam strandon..
belement a viz a fülembe, azt gondoltam nem lehet semmi bajom.. másnap újra elmentem.. (még mindig benne volt) és ma reggel úgy ébredtem, hogy alig hallottam arra a fülemre amelyikbe belement a viz, és rettentően fájt..
még mindig benne van a viz és fáj.. teljesen összeszűgült a hallójáratom, és begyulladt.. voltam dokinál és csak fülcseppet adott rá.. 18-án megyek táborba ami vizközelbe lesz (balaton) és szeretném ha addigra elmúlna és végre hallanék a fülemre.. Kéérleek segiiitseteek!!! Mit csináljak????!!!
Előre is köszönöm!!!!
Enyhén meleg gáztűzhelyre, rakj egy törlőkendőt arra tegyél sót kb annyit hogy kiadjon összefogva 1 kis batyut.
Amikor úgyérzed kellemes meleg a sós batyu, akkor tedd a füledre, ezt lehet ismételni.
Arra figyelj h a só ne szóródjon ki a törlőkendőből.
Köszönöm a válaszokat!
Ha holnapra nem javul visszamegyek orvoshoz!
Az utolsót pedig kipróbálom!
A kövirózsa gyógyhatása:
A népi gyógyászat a levelének nedvét használja égési sebek, fülgyulladás, szemölcs rovar és csaláncsípések, övsömör, vágott sebek kezelésére.
Ennek a virágnak a leveléből tépj le 2-3 darabot, majd fokhagyma paszírozó segítségével nyomd ki a levét, öntsd a füledbe, és feküdj az oldaladon kb. 5 percig, hogy ne jöjjön ki a füledből a lé. Ezután fogj egy zsepit, tedd a füledhez, mert ha felülsz a maradék ki fog folyni.
Nekem ez mindig használ, ha a strand után bajban vagyok!
Juujj:)
Ilyen kövirózsát hol tudok venni/szerezni??
Nagyon hatásosnak hangzik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!