Mit tegyek a csalánkiütésem ellen? (lehetőleg nem gyógyszer)
Már körül belül egy éve szenvedek a csalánkiütés miatt. voltam már borgyógyásznál, allergiavizsgálatot is csináltak, de mindegyik negatív lett. olvastam az interneten, hogy a hisztamin tartalmú ételek okozhatják ezt. tudtok valamilyen diétát ellene, ami esetleg segíthet vagy enyhítheti?
előre is köszi
utolsó+ utolsó előtti vagyok
szerintem a kalciummal ártani nem ártasz, az jó a csontoknak is, ha napi rendszerességgel szeded ( amúgy meg azt olvastam több helyen, hogy különösen azoknak is ajánlott a kalcium pótlás, akik dohányoznak, de azoknak is akik kv-znak, mert ezek a szerek vonják a szervezetből a kalciumot, miközben azt feldolgozza a szervezet)
+ érdemes szerintem még a homeopátiás szerek alkalmazása, amit fentebb bemásoltam, de itt van újra:
a lényeg: azt szert alkalmazd, ami a tüneti leírásokban a legjobban rá illik a saját tünetedre. Nem egy ökör ára, mert én 530Ft-os áron szerzem be a patikába, tehát 1 próbát megér, és elég 1 db-ot venni ez adott szerből, mert mire elfogy addigra bőven kiderül hogy használ vagy sem. na meg ha hatására változik a tünet, akkor azt ajánlják, hogy az új tünetnek megfelelő szert kell alkalmazni, ( de ettől függetlenül, ha jobbulást észlelsz magadon, nyugodtan beszedheted az egész tubussal ( ez a szakszerű elnevezése a csomagolása miatt) persze az előírt adagolásban. de ezek olyan szerek, hogy igazából én úgy tudom túladagolni nem igen tudja magát az ember, ha ezeket a szereket alkalmazza, de a fő irány azért követni az előírásokat.
remélem tudtam segíteni
ha kipróbáltad, azért néhány sort írj, hogy mire jutottál
jubbulást
köszi szépen a segítséget, nagyon rendes vagy:)
és ezek a szerek ugye teljesen természetes eredetűek vagy gyógyszernek számítanak?
Nem, ezek nem szintetikus gyógyszerek, hanem természetes alapanyagú készítmények. Tehát recept nélkül kaphatók patikákban.
Bővebben olvashatsz:
köszi szépen mindent:)
rendes vagy hogy segítesz:)
köszi még egyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!