Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek a csalánkiütésem...

Mit tegyek a csalánkiütésem ellen? (lehetőleg nem gyógyszer)

Figyelt kérdés

Már körül belül egy éve szenvedek a csalánkiütés miatt. voltam már borgyógyásznál, allergiavizsgálatot is csináltak, de mindegyik negatív lett. olvastam az interneten, hogy a hisztamin tartalmú ételek okozhatják ezt. tudtok valamilyen diétát ellene, ami esetleg segíthet vagy enyhítheti?

előre is köszi

2009. márc. 31. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér, ha reménytelennek látod az orvosok szempontjából a helyzeted és nem akarsz hagyományos gyógyszert szedni. Vannak már orvosok is, akik alkalmazzák a homeopátiát, próbálj ilyet keresni a városodban. Talán a gyógyszertában tudnak ajánlani ilyen dokit, vagy bogyót is. Én a természetgyógyászokban nem igazán hiszek, de amint írtam, orvosok is foglalkoznak már ezzel a gyógymóddal. :)
2009. ápr. 1. 09:00
 12/21 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 1. 18:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja, és nekünk a doki azt mondta a gyereknél, ha csalánkiütés jött elő a gyereken étel allergia miatt, akkor adjak neki Kalciumot!! A calcium - sandoz (pezsgőtabletta)nagyon jó, mert azonnal felszívódik, vagy írhat fel az orvos is, nekünk is írt föl ami ampullás, és folyadékba öntve kell meginni. nekünk még az hatott.
2009. ápr. 1. 18:36
 14/21 A kérdező kommentje:
és az lehetséges hogy a Kalcium rendszeres szedésével idővel elmúlik a csalánkiütés?
2009. ápr. 1. 22:28
 15/21 anonim ***** válasza:

utolsó+ utolsó előtti vagyok

szerintem a kalciummal ártani nem ártasz, az jó a csontoknak is, ha napi rendszerességgel szeded ( amúgy meg azt olvastam több helyen, hogy különösen azoknak is ajánlott a kalcium pótlás, akik dohányoznak, de azoknak is akik kv-znak, mert ezek a szerek vonják a szervezetből a kalciumot, miközben azt feldolgozza a szervezet)

+ érdemes szerintem még a homeopátiás szerek alkalmazása, amit fentebb bemásoltam, de itt van újra:

[link]

a lényeg: azt szert alkalmazd, ami a tüneti leírásokban a legjobban rá illik a saját tünetedre. Nem egy ökör ára, mert én 530Ft-os áron szerzem be a patikába, tehát 1 próbát megér, és elég 1 db-ot venni ez adott szerből, mert mire elfogy addigra bőven kiderül hogy használ vagy sem. na meg ha hatására változik a tünet, akkor azt ajánlják, hogy az új tünetnek megfelelő szert kell alkalmazni, ( de ettől függetlenül, ha jobbulást észlelsz magadon, nyugodtan beszedheted az egész tubussal ( ez a szakszerű elnevezése a csomagolása miatt) persze az előírt adagolásban. de ezek olyan szerek, hogy igazából én úgy tudom túladagolni nem igen tudja magát az ember, ha ezeket a szereket alkalmazza, de a fő irány azért követni az előírásokat.

remélem tudtam segíteni

ha kipróbáltad, azért néhány sort írj, hogy mire jutottál

jubbulást

2009. ápr. 2. 12:54
 16/21 A kérdező kommentje:

köszi szépen a segítséget, nagyon rendes vagy:)

és ezek a szerek ugye teljesen természetes eredetűek vagy gyógyszernek számítanak?

2009. ápr. 2. 18:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem, ezek nem szintetikus gyógyszerek, hanem természetes alapanyagú készítmények. Tehát recept nélkül kaphatók patikákban.

Bővebben olvashatsz:

[link]

2009. ápr. 2. 20:12
 18/21 anonim ***** válasza:

ezt találtam még:

[link]

2009. ápr. 2. 20:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Még az jutott eszembe, hogy kérdezhetsz szakértőtől is,8homeopátiás orvostól) a fenti oldalon, csak regisztrálni kell, ami ingyenes. Sok sikert, és jobbulást! (remélem kicsit tudtam segíteni)
2009. ápr. 2. 20:21
 20/21 A kérdező kommentje:

köszi szépen mindent:)

rendes vagy hogy segítesz:)

köszi még egyszer:)

2009. ápr. 4. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!