Hogy/hol vizsgálható a meddőség?
A barátom egyik nap megkért hogy nézzek utána,hogy hol lehet kivizsgáltatni azt hogy valakinek lehet-e gyereke vagy esetleg meddő,és én is elgondolkodtam rajta,hogy én is kíváncsi lennék rá nem csak Ő,mármint hogy nekem lehet-e gyerekem.
Szóval,mi még csak fél éve vagyunk együtt és nem akarunk még gyereket...de nagyon kíváncsiak lennénk rá,hogy egészségesek vagyunk-e,hogyha odakerülünk lehet-e majd gyerekünk.
Arról már olvastam itt hogy akik már babát akarnak ők hova fordulhatnak,de mi még nem ilyen helyzetben vagyunk,csak kiváncsiak.
Mi veszprém megyeiek vagyunk esetleg ha valaki tud valamit erről akkor azt megköszönném/megköszönnénk.
Előre is köszi
pasiknál spermavizsgálat.Az megmutatja mennyi van,milyen minőségű...
nőknél összetettebb:hormonvizsg.,nőgyógyászati vizsg,UH,ha valami van,akkor HSG,elzáródás esetén akár laparaszkópia
De akkor is el lehet menni ilyen vizsgálatra ha mi csak kiváncsiak vagyunk hogy lehet e majd a későbbiekben (évek múlva)babánk...?
És legelőször milyen dokihoz kell menni mondjuk a barátomnak? Nekem gondolom nőgyógyászhoz...
2. vagyok.
Az sztk-s dokik általában ilyennel nem foglalkoznak. 1 éve kéne már ahhoz próbálkozni, hogy komolyan vegyék az embert! Nyilván a magándokik között találsz olyat, aki foglalkozik veletek.
Te elmész a nődokidhoz, és ő ad beutalót az andrológia-urológiára a párodnak.
Mi is így voltunk, aztán kiderült, hogy 2 hónap múlva tudnák fogadni, és még 1 hónap az eredmény (Fejér megye). És mivel mi ekkor már 6 hónapja próbálkoztunk, magánhoz fordultunk. Itt jártunk: www.potenciaklinika.hu
Az ország 2 legjobb andrológusa dolgozik itt. Igaz, 20e ft volt, de vittük az "anyagot", volt kézi vizsgálat (kb 1 perc, hogy a herék a helyükön vannak-e, nincs-e gyanú heresérvre), és 1 óra múlva készen volt a spermaanalízis eredménye! Nyilván, ha ti ráértek, mehet az olcsóbb verzó is, csak, mint lehetőséget írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!