Eltörött az ujjam, nem fizetek TB-t, mi a teendő?
Nagy valószínűséggel eltörött az egyik ujjam. 22 éves vagyok, tavaly májusban végeztem az utolsó sulimmal. Azóta nincs munkám. A munkaügyibe be vagyok jelentve, mint álláskereső. Én nem fizetek se TB-t, sem biztosítást.
Viszont, áprilistól újra iskolába fogok járni. Visszamenőleg kifizettetik velem az elmaradt összeget?
És most, hogy ügyeletre kell mennem, egyátalán megvizsgálnak? És a röngtent + egyebeket kiszámlázzák? Az mekkora összeg kb.? Már nagyon fáj, úgyhogy mielőbb elkell mennem, de aggódom, hogy elküldenek.
Remélem érthetően fogalmaztam. :)
elküldeni nem küldhetnek az biztos. Orvosnak kötelésege téged ellátni, ö csak felhivhatja a figyelmet, arra, hogy nincs biztositásod...
A vizsgálatoknak a diját, mivel nincs biztositásod, neked kell állni.
És számíts rá, hogy borsos számlát fogsz kapni a röntgenért...
4500 Ft lett volna havonta a biztosítás. Én sose járok orvoshoz, mégis fizetem, pedig lenne más helye is annak a pénznek. De mégis olcsóbb, mintha összetöröm magam és utána küldik a számlát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!