Mit csináljak? Véletlen levágtam egy kis darabot az ujjamból a konyhakéssel és most nagyon vérzik.
Mit csináljál? Takarítsd le a billentyűzetet mielőtt televérzed az elektronikát. Az alvadt vér mocskosul tönkreteszi a gépet, tele van vírussal.
Remélem csak vicc volt ez a kérés, de ha nem, jobb lenne ha egy kicsit kimennél a természetbe, olvasnál, szexelnél, mindegy mi csak nem ülj napi 12 órát a gép előtt.
Helló!
Gondolom, már meggyógyult az ujjad. Én, a minap szeleteltem le egy kis darabkát a szeletelővel, rögtön be is kaptam, mert ömlött belőle a vér, és közben táncoltam a fájdalomtól... Amikor észbekaptam, hogy ezzel kéne kezdeni valamit gyorsan, nyomókötést tettem rá, hogy ne vérezzen annyira, majd nyakamba vettem a babámat, és usgyi át a sebészetre... Már el van látva, nem tudom mikor gyógyul be. Viszont, amit te egy cm-esnek gondoltál, nyilván nem volt annyi, vagy max a felülete, mert nekem csontig ment, és még plusz a húsból is kivágott egy darabot... Azzal viccelődtem, hogy nem volt elég a szalámi!:D
Remélem visszanől a hús, és nem lesz lyuk a helyén!
Semmit küld el nekem. Az utolsó előtti hülyesèget írt ki az hogy ne legyen a gèp előtt egèsz nap?
Meg az elöző idióta azt írta öncsonkitás miről beszèlsz te Nokia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!