Nagyon fáj a térdem mit csináljak vele? ( nem tudom hányszor kell megosztani mire normális választ kapok. )
Ha megütötted, akkor belilult, nem?
Ebben az esetben kenegesd valamilyen kenőccsel (Flector, Voltaren) ami jó a zúzódásra vagy fekete nadálytő krémmel. Húzódás, túlerőltetés esetén is u.a.
egyet értek az előttem szólóval, plusz ha ezek nem segítenének és még mindig fáj menj el vele dokihoz mindenképpen!
(esetleg mágneses térdszalagot vagy vmi ilyesmit is kipróbálhatsz!)
Szerintem mindenképpen mutasd meg orvosnak, ha eddig még nem tetted, mert lehet akár egy kis porcleválás is (esetleg nem dagadt?).
Addig is borogasd, s kenegesd egy kis Flector vagy Diclac géllel (mindkettő kapható vény nélkül), és lehetőleg pihentesd, esetleg be is fáslizhatod. Ha dagad és nem csökken vagy netán erősödik a fájdalom, vagy baleseti sebészet (csak ha valóban sérülés történt!), vagy háziorvos, aki ad beutalót Orthopediára, ahol megröntgenezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!