1 éve nincs munkám igy tb-m sincs most szeretném fizetni. Visszamenöleg kell vmit fizetnem, mert nem voltam azóta orvosnál nem volt szükségem rá?
Kezd el most fizetni, a mostani időszakot írd rá, hátha visszamenőleg nem hajtják be. Hallottam már ilyet, hogy "elfelejtették". Ha meg behajtják, nem volt szerencséd.
Érdeklődhetnél valamilyen méltányossági alapról is, nem tudom, hogy a családban milyen anyagi helyzetet tudsz felmutatni. Úgy tudom a méltányossági alapról az önkormányzattól kell kérni igazolást és azt leadni az egészségbiztosítónál.
Értelek!köszönöm a választ!
Nem kapok majd felszólitást az APEH-től hogy mennyi a tartozásom?Most elkezdem majd fizetni a havi azt hiszem 4800ft-ot.és akkor helyre áll a TB-m?majd hétfőn intézem,csak már nem tudom mit hidjek el az irodában!
Felhivtam más város APEH irodáit,ott meg azt mondták hog,nem kőteles az APEH ellenőrizni hogy utólag befizetem-e minden elmaradásom,de a büntetőjog tudatában cselekedek!erre nem mondok inkább semmit!ha valakinek van még valami jó tanácsa szóljon!!!
Már régóta APEH folyószámlákra történik a járolékok utalásai. A munkáltató bevallást ad be, ha felvesz egy dolgozót és ha megszűnik a munkaviszonya. Tehát tudják, hogy kinek van bejelnetett munkahelye és kinek nincs. Tudják azonnal, ha a munkáltató esetleg nem fizeti be a járulékokat a dolgozói után.
Egy kicsit félelmetes, hogy mindent tudnak mindenkiről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!