Jogosult vagyok tb-re 22 évesen?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, tanuló esti tagozatos. Nem fizetem egy jó ideje a tb-t. Illetve vagy 1 évig fizettem tavaly és tavaly előtt de előtte nem! Egyszer az apeh kiküldött egy papírt, hogy 88.000ft, aztán azt, hogy 44.000ft aztán, azt hogy nem tartozok semmivel sem mert eltörölték! Ezt nem értem.
Most nem fiezetem, az oep.hu weboldalon zölden világít a gomb.
Olyat is hallottam, ha szülőkkel élek és nincsen keresetem akkor jogosult vagyok rá a szüleim után! Kérlek segítsetek köszönöm nagyon!
2011. jún. 17. 18:38
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Megkérdeztem a szomszédban a könyvelőt ügyfélkaput kell igényelni az önkormányzaton és a www.magyarorszag.hu oldalon be lehet lépni, és ott meg lehet nézni mennyi tartozásunk van:) Remélem nem lesz sok:( Most elég rosszul jönne..... Persze hamarabb kellett volna erre gondolni....
2011. jún. 17. 22:01
12/12 anonim válasza:
ez a regisztráció kb 2 perc ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!