Egy ket piros folt es hanyinger mitol johet ez?
Figyelt kérdés
ugy 2-3 honapja egy piros 1 cm nagysagu folt(vagy nem tudom hogy nevezzem)jelent meg ami lassan 1 het alatt elmult,mulaskor hamlot egy kis bor is es fakult a szine majd eltunt,neha hanyingerem is volt(meg a folt elmulasa utann is) inkabb mikor faradt voltam edzes utan vagy volt h fogmosaskor is..most nemregiben volt meg egy ilyen folt de mara mar eltunt az is! mi lehet ez? ( nemi betegseg kizart mivel az elso megjelenesekor meg nem eltem sexualis eletet)2011. jún. 2. 10:22
1/2 A kérdező kommentje:
FONTOS!!! hogy az elso a combomon a masik a hasam also reszen volt!
2011. jún. 2. 10:23
2/2 anonim válasza:
Bőrgyógyászt kéne felkeresni.
Csípés vagy kullancs kizárható?
Lehet a hányinger es az egyéb tüneteknek semmi köze egymáshoz, de én magam megnyugatatására konzultálnék bőrgyogyóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!