19 évesen mennyire veszélyes mandulaműtétre elmenni?
Nekem tegnap (kb 28 órája) vették ki a garatmanduláim, altatásban. Műtét előtt semmi rossz nem volt, az altatás még tetszett is amíg elkábultam :D. Következő kép amikor felébredtem az ágyamban, fájt a torkom eléggé, nyelni nem igazán tudtam, egész nap rossz volt, talán este 8 körül kezdett bírható lenni(11:30 körül műtöttek). másnap reggel amikor felkeltem már sokkal lazább volt, alapállapotban egyáltalán nem fáj már, fájdalomcsillapító is csak ebéd előtt kellett, délutánra már tudtam enni rendesen. - innentől remélem jó lesz már.
Amúgy az altatás/helyi érzéstelenítés kérdést az orvosoddal beszéld meg, nekem is azt mondta a doki, hogy az érzéstelenítéssel műtött mandula helye szebben gyógyul, de az én esetemben, mivel a mandulám eléggé gyulladt állapotban volt, inkább az altatást ajánlotta. Mellesleg ilyenkor mindenkinek adnak antibiotikum kezelést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!